Loading…

Rejseartikler

Artikler

Galapagoskalender

Få et overblik over årets gang på Galapagos i vores Galapagoskalender.

Verdens vildeste vandkamp

De største og vildeste Song Kran fejringer foregår i Chiang Mai, hvor lokale, hjemvendte thailændere og turister mødes i den smukke tempelby for at fejre den ældgamle tradition i en veritabel vandkamp.

New York på budget

New York er en by fyldt med store oplevelser. Desværre er mange af de traditionelle oplevelser og attraktioner dyre. The Big Apple kan dog også opleves uden at tømme tegnebogen. Vi guider jer her til 3 dage i New York på budget.

Vandretur i Viñalesdalen

Den smukke Viñalesdal befinder sig i den vestlige del af Cuba. Dalen byder på storslået natur, cigarer i verdensklasse og et indblik i en cubansk levevis, som byerne ikke tilbyder. Kom med til en del af øen, hvor tiden stadig står stille.

En lodge i Limpopos bjerge

I Soutpansberg bjergkæden ligger den lille lodge Madi a Thavha. Her er fokus på autentiske oplevelser, hvor gæster kommer tæt på den lokale befolkning, mens turismen kommer de lokale til gode.

Adrenalin-kick i Costa Rica

Monteverde byder på noget for enhver smag og ethvert temperament. Søger du nervepirrende oplevelser eller fascinerende, smuk flora og fauna? - Monteverde er den perfekte destination.

USA's 10 bedste nationalparker - ifølge os

Kom med til USA's bedste, smukkeste og mest interessante nationalparker, når vi guider jer gennem vores favoritter.

At rejse i Colombia... er det sikkert?

Er det sikkert at rejse i Colombia? Det er der mange, der spørger sig selv, når de overvejer en rejse til Colombia. Det var også dét spørgsmål, jeg stillede mig selv, inden jeg rejste til Colombia. Denne artikel handler om, hvordan jeg fik besvaret spørgsmålet og hvilke oplevelser, Colombia endte med at byde på.