Loading…

Rejseartikler

Inspiration | Rejsetips | Blogindlæg

Her finder du rejseartikler om skræddersyede rejser på egen hånd til hele verden. De er skrevet for at inspirere dig til din næste rejse. Dyk ned i Hannibal Travels rejseunivers.

Har du emner som du synes at vi bør skrive om, så må du meget gerne sende dine forslag til info@hannibal.dk.

Artikler

Maya Bay – stranden fra ”The Beach” - er genåbnet (2022)

1. januar 2022 genåbnede Maya Bay med visse begrænsninger for at beskytte området. Maya Bay er mest kendt som stranden fra filmen The Beach.

Rejser til Maldiverne

Bliv klogere på Maldiverne og hvad du kan opleve, hvis du har 1 dag, 3 dage eller 1 uge.

I Magellan ekspeditionens fodspor

Forestil dig at du kunne rejse i fodsporene på de største opdagelsesrejsende. Besøge de steder de besøgte. Opleve historiens vingesus.

De 10 mest populære bryllupsrejse destinationer

At finde ud af hvor bryllupsrejsen skal gå hen kan være en vanskelig proces. Vi har derfor lavet en liste over de 10 mest populære bryllupsrejsedestinationer.

Vores bud på 5 anderledes bryllupsrejse destinationer

For at pege jer i den rigtige retning er vi kommet med vores bud på 5 lidt anderledes bryllupsrejse destinationer der vil give en tur for livet som man aldrig glemmer.

USA's 10 bedste nationalparker - ifølge os

Kom med til USA's bedste, smukkeste og mest interessante nationalparker, når vi guider jer gennem vores favoritter.

Adrenalin-kick i Costa Rica

Monteverde byder på noget for enhver smag og ethvert temperament. Søger du nervepirrende oplevelser eller fascinerende, smuk flora og fauna? - Monteverde er den perfekte destination.

Årets gang på Galapagos

Få et overblik over årets gang på Galapagos i vores Galapagoskalender.

Verdens vildeste vandkamp

De største og vildeste Song Kran fejringer foregår i Chiang Mai, hvor lokale, hjemvendte thailændere og turister mødes i den smukke tempelby for at fejre den ældgamle tradition i en veritabel vandkamp.

Oplev 3 dage i New York på budget

New York er en by fyldt med store oplevelser. Desværre er mange af de traditionelle oplevelser og attraktioner dyre. The Big Apple kan dog også opleves uden at tømme tegnebogen. Vi guider jer her til 3 dage i New York på budget.

Vandretur i Viñalesdalen

Den smukke Viñalesdal befinder sig i den vestlige del af Cuba. Dalen byder på storslået natur, cigarer i verdensklasse og et indblik i en cubansk levevis, som byerne ikke tilbyder. Kom med til en del af øen, hvor tiden stadig står stille.

En lodge i Limpopos bjerge

I Soutpansberg bjergkæden ligger den lille lodge Madi a Thavha. Her er fokus på autentiske oplevelser, hvor gæster kommer tæt på den lokale befolkning, mens turismen kommer de lokale til gode.

At rejse i Colombia... er det sikkert?

Er det sikkert at rejse i Colombia? Det er der mange, der spørger sig selv, når de overvejer en rejse til Colombia. Det var også dét spørgsmål, jeg stillede mig selv, inden jeg rejste til Colombia. Denne artikel handler om, hvordan jeg fik besvaret spørgsmålet og hvilke oplevelser, Colombia endte med at byde på.

I USA kan man køre til Danmark, Sverige, Norge og Finland på 20 minutter.

Vi gravede ned i hvorfor Denmark, Sweden, Norway og Finland ligger som perler på en snor i South Carolina, og blev overrasket over hvad vi fandt ud af.