Loading…

Mexico

Rejser til Mexico

På en rejse til Mexico kan man opleve det hele og aldrig få nok!

 

I dette mægtige land findes alt fra bjerge og aktive vulkaner til ørkenområder, smukke sandstrande og frodige jungler, der huser utrolige bygningsværker fra både Atzekerer og Mayaer. Læg dertil en skøn befolkning, der byder besøgende velkommen med åbne arme.

 

Nedenfor ses et udbud af vores spændende rejser til Mexico. De kan som altid skræddersyes efter netop jeres behov.

Udvalgte rejseforslag i Mexico

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Mexico

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Mexico

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til Mexico


På en rejse til Mexico kan man opleve det hele, og man får aldrig rigtig nok af landet. I dette mægtige, gamle, kontrasternes rige finder du alt lige fra store bjerge og aktive vulkaner til betagende ørkenområder, smukke sandstrande og frodige jungler, der huser de mest utrolige bygningsværker fra nogle af de største latinamerikanske kulturer med mayaerne i front. Læg dertil en vidunderlig befolkning, der byder besøgende velkommen med åbne arme og ægte livsglæde under de bredskyggede sombreros.


Se vores forslag til individuelle rejser i Mexico eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Indianere, strande og mayaer
Blandt de største seværdigheder finder man Chiapas i syd med den levende mayakultur, bjergene, junglen og pyramiderne. Mod nord ligger Barranca del Cobre – kobberbjergene med de fantastiske kløfter, hvor Tarahumara-indianerne lever. Kløfterne er cirka fire gange større end Grand Canyon.

Man finder de uendelige palmestrande langs Stillehavet eller den caribiske kyst ved for eksempel Sayulita eller Tulum. Her kan man slappe af ved det azurblå hav i små, hyggelige hoteller på stranden eller store, luksuriøse resorts.

På den kulturelle side overgår Mexico de fleste steder med deres fantastiske pyramider og arkæologiske områder ved Teotihuacán, Palenque og Chichén-Itza. Man bør heller ikke glemme de smukke byer fra kolonitiden; Oaxaca, Merida og mange flere.

Tag børnene med
En rejse til Mexico byder på oplevelser for hele familien. Her er en perfekt blanding af mystiske ruiner i junglen og indianske markeder. Og så er der massevis af gode strande med dejlige hoteller, hvor alle kan slappe af efter de eksotiske opleveler. Se for eksempel vores forslag til familierejser i Mexico. Vi har forskellige gode bud på rejser til Mexico med børn - uanset om man ønsker en rundrejse med masser oplevelser, et resort med all-inclusive eller egen villa og bil ved den caribiske kyst.

Mexico for førstegangsrejsende
Mexico er et stort land med en fantastisk historie på baggrund af store civilisationer som for eksempel mayaerne og aztekerne. Idag er der en befolkning på omkring 110 millioner indbyggere, en stor del af blandet blod, men også rene efterkommere af de indianske kulturer. Et oplagt land for førstegangsrejsende i denne del af verden og et sted, de fleste vender tilbage til igen og igen.

Så uanset om man er til tequila, tacos og andre lækkerier fra det uovertrufne mexicanske køkken, solskin, strand eller Mayakultur – så kan man finde det hele i dette magiske land: Mexico - landet, der har det hele!

Praktiske informationer

Taxa & bus

I byerne og på de kortere strækninger er taxa og bus den foretrukne transportform i Mexico. Det er forskelligt, om taxerne kører på taxameter eller ej. Husk at forhandle prisen på forhånd i de taxaer, der ikke bruger taxameter. I Mexico City er det også muligt at tage metroen – den 2. største i Nordamerika (kun overgået af den i New York Ciy).

 

På de længere strækninger er bus også en meget brugt transportform, og der findes flere forskellige selskaber med mange forskellige klasser. Det anbefales at købe den højeste klasse på de meget lange strækninger – den ekstra pris er bestemt pengene værd!

 

Det er naturligvis også muligt at arrangere privat transport, så I har egen chauffør. Det giver en større frihed og fleksibilitet – især på kortere strækninger, og når man skal på udflugt.

 

Fly

Hvis man ønsker at opleve forskellige dele af landet, kan fly anbefales som et hurtigt og komfortabelt alternativ til bus. Der er flere forskellige flyselskaber, der flyver indenrigs i Mexico. Alt efter jeres rejsetype, -længde og -budget, står vi selvfølgelig til rådighed til at guide jer.

 

Billeje

Det er også muligt at køre-selv i Mexico. Forhør os endelig ift. billeje.

Drikkepenge er almindelig praksis i turistbranchen – dvs. hoteller, restauranter, taxaer, guider osv. Flere steder er drikkepengene i forvejen lagt på den samlede regning. Hvis det er tilfældet, er det god kutyme at lægge yderligere 5-10% af den samlede regning oveni, men det afhænger selvfølgelig af, hvor god servicen har været.

Generelt kommer man langt med at betale 10-15% af den samlede regning i drikkepenge, og ved mindre tjenester (piccolo, concierge osv.) er det fint med 1-2 USD (20-40 peso).

Valutaen i Mexico hedder peso (MXN). Man kan hæve og veksle til peso mere eller mindre alle steder i landet. Pesos kan også bestilles og medbringes hjemmefra. Det er muligt at medbringe og veskle amerikanske dollars (USD), men vær opmærksom på, at staten har lavet restriktioner mod, hvor mange USD turister må veksle – maksimum USD 300 per transaktion og maksimum USD 1.500 per måned.

 

Kreditkort (MasterCard og Visa) kan benyttes i de fleste butikker og på hoteller i turistområderne. Det er også muligt at bruge dem som hævekort i de fleste byer.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Områder i Mexico

 

I dette mægtige, gamle, kontrasternes rige finder du alt lige fra store bjerge og aktive vulkaner til betagende ørkenområder, smukke sandstrande og frodige jungler, der huser de mest utrolige bygningsværker fra nogle af de største latinamerikanske kulturer med mayaerne i front.

 

Klik videre ind på de forskellige områder og bliv inspireret til hvad din rejse til Mexico skal indebære.

Yucatán halvøen

På denne populære halvø sammensmeltes mayernes klassiske kultur med spansk kolonitid og caribiske strande. Ruinerne Chitzén Itzá, Uxmal og Tulum står som vidnesbyrd om den fantastiske og dragende maya…
Læs mere

Riviera Maya & Caribiske øer

Til strandfolket er der dækket det smukkeste bord af palmestrande langs den 300 km lange caribiske kyststrækning også kaldet "Riviera Maya”. Her kan man vælge imellem moderne feriebyer som Cancún, ell…
Læs mere

Mexicos stillehavskyst

De brede sandstrande synes ingen ende at tage langs stillehavskysten i Mexico. Badekarsvarmt, azurblåt vand, tropisk vegetation, ufattelige solnedgange, delfiner og hvaler – alt dette, og meget mere,…
Læs mere

Baja California

Den Californiske Halvø er adskilt fra fastlandet ved den californiske bugt og er verdens længste halvø. Halvøen er delt i de to stater Baja California Norte og Baja California Sur. Fra grænsebyen Tiju…
Læs mere

Chiapas

Mexicos sydlige område indeholder noget af det smukkeste regnskov, der er tilbage i Mexico. Her finder man også et af de allermest betagende vandfald – Agua Azul – og Palenque, den berømte, unikke ma…
Læs mere

Det centrale Mexico

I denne del af landet finder man især rødder fra Atzekerne og fra Spanierne, som overvandt dem og indtog landet på brutal vis, men do efterlod sig en smuk arkitektur, der står til den dag idag. Af høj…
Læs mere

Det nordlige Mexico

Det nordlige Mexico byder på et landskab og en historie helt for sig selv! Af højdepunkter kan nævnes den enorme Sonora ørken, et rigtigt cowboy landskab. Detil kommer de spændende byer som f.eks. his…
Læs mere