FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Bestil tilbud

Udfyld formularen, kontakt os på 70 270 370 eller send en email på info@jesperhannibal.dk for et uforpligtende tilbud på din næste rejse.

Du kan benytte vores formular nedenunder og bestille et tilbud på netop din skræddersyede rejse. Hjælp os gerne på vej og forslå produkter, du kan lide, eller elementer som kunne indgå i din rejse. Skriv også meget gerne, hvor du ønsker at flyve fra, så vi kan give dig den skarpeste pris fra starten!

Du er også altid meget velkommen til at komme forbi vores kontor til et møde om din rejse. Vi anbefaler dog, at du bestiller tid i forvejen, så du ikke går forgæves.

Se vores forslag til rundrejser her

Husk, at alle rejser kan skræddersyes, så de passer til dine ønsker og behov.

Når vi udarbejder et rejsetilbud, behandler vi de informationer, som du har givet os. Dine informationer er selvfølgelig i gode hænder. Det kan du læse mere om i vores privatlivspolitik.

Valgte produkter som indgår i min rejse:

Har du fået ideer eller er blevet inspireret ved at surfe rundt på vores hjemmeside?

Ved alle  udflugter, hoteller og rundrejser finder du et lille hjerte. Falder noget i din smag, så klik på hjertet og føj det til din ønskeliste. Selv hvis du ikke er helt sikker på, hvad du leder efter, så fortæller dine valg af lignende produkter os en masse om, hvad det er, der fanger dine øjne. Det hjælper os, når vi skal sammensætte en rejse lige netop til dig.

Bestil et tilbud: