Loading…

Internationale grupperejser

Udvid din horisont

Internationale grupperejser

Drømmer du om en rejse, hvor du kan møde nye mennesker, kulturer og steder? For så er du kommet til det rette sted.

 

Hos Hannibal Travel tilbyder vi et stort udvalg af forskellige rejser og destinationer. Kom ud og oplev verdenen og få nye bekendtskaber på en af vores mange internationale grupperejser. Grupperejserne kan varierer fra, at man selv skal finde en gruppe at tage af sted med til at man kommer ud og møder en masse nye mennesker på tværs af kultur, sprog og land. 

 

Tag f.eks. med tog gennem Sydafrika, hvor i kan føle jer som opdagelsesrejsende i et andet århundrede, når I udforsker Sydafrika med tog på denne unikke rejse!

I et renoveret tog med luksuriøse kupeer, der har bevaret charmen fra en anden tid, drager I gennem Sydafrika. Rejsen er perfekt, hvis I også ynder et slag golf. Der er nemlig lagt stop ind på vejen ved nogle af landets bedste golfbaner. Er man knap så interesseret i golf, kan man tage med på de daglige udflugter til storbyer, nationalparker og små lokalsamfund.

 

Eller oplev det autentiske Cuba. Denne rejse er til dig elsker at møde nye spændende mennesker, mens du udforsker nye områder. På denne tur skal I som samlet gruppe opleve fascinerende byer som Bogotá, Popayán, Medellín og Cartegena samt det fantastiske colombianske højland, hvor I skal opleve kafferegionen. Colombia og kaffe er en vidunderlig sammenætning, og ikke nok med, at kaffen er enestående, så gror den også i maleriske omgivelser. I kommer til at lære om dyrkning og produktion af kaffe, mens I bevæger jer rundt i de smukke plantager.

 

Find flere af vores internationale grupperejser herunder eller kontakt os her for mere information om dine næste drømmerejse.

Ingen destinationer fundet

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{hctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte rejseforslag

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}