Rejser til Afrika

Afrika er et fascinerende kontinent! Hvis du rejser til Afrika venter der en verden fuld af spændende oplevelser, som ligger så umådeligt langt fra vores egen hverdag. Hvem har ikke drømt om en safarirejse til Afrika for at opleve det enestående dyreliv? Mange har allerede realiseret dén drøm og er blevet enormt glad for at rejse til Afrika. Og interessen for rejser til Afrika bliver større og større. Derfor er en safari badeferie og safari med børn også blevet endnu mere populære rejsemåder.

Men hvor skal man tage hen, når man rejser til Afrika?

 

Rejser til Afrika: Hvor tager man hen?

Når man rejser til Afrika, er det især safarirejser til Afrika, der er kontinentets helt populære rejsetype.

Blandt andet er Kenya og Tanzania rigtig gode til at lave spændende safarirejser til Afrika. Og så er Botswana det eksklusive valg, når man rejser til Afrika. Her er der både enestående natur- og dyreoplevelser, ganske få turister og de mægtige Victoria Falls, som man kan beundre i enten Zambia eller Zimbabwe, hvor man også kan se Zambezi floden. Naboen mod syd er vidunderlige Sydafrika, som selvfølgelig også skal opleves.

Mange tror, at man kun tager på safarirejse til Afrika eller på en safari badeferie, når man rejser til Afrika. Og hvis man tager på safari med børn, planlægger man måske fejlagtigt kun safarioplevelser. Bliv introduceret til det mægtige kontinent og "det rigtige Afrika" herunder.

 

Her er nogle flere oplevelser, når man rejser til Afrika:

 

Safarirejse til Afrika

Og så er der selvfølgelig det absolut mest oplagte. Dét som de fleste forbinder rejser til Afrika med; Safaritur i Afrika. For kan man overhovedet sige Afrika uden at lade tankerne blive ledt hen på store, dovne elefanter, høje, elegante giraffer, imponerende og majestætiske løver? En safarirejse til Afrika, safari med børn og en safari badeferie er naturligvis de absolut mest almindelige oplevelser, når man rejser til Afrika. Og hvis man rejser til Afrika ”kun” fordi, man er interesseret i at tage på safarirejse til Afrika, er blandt andet Kenya og Tanzania de perfekte rejsemål. Begge lande byder på mange spændende nationalparker, store dyreoplevelser og smukke landskaber.

 

En dag på din safarirejse til Afrika

Forestil dig at du rejser til Afrika på en safari badeferie. Du kan måske næsten se det for dig: Du står tidligt op og nyder en kop kaffe ved pool-området på din safari lodge, imens du venter på at blive hentet. Der er fuldkommen ro overalt. Imens du nyder morgenkaffen, er der ikke en eneste lyd - lige indtil lyden af et køretøj dukker op i det fjerne. Køretøjet kommer langsomt tættere og tættere på. Du går udenfor og kan se safari-jeepen nærme sig. Nu er det tid til en dag, du aldrig glemmer. Du hilser på de andre, du skal på tur med i dag. De har også en stor interesse for rejser til Afrika og har glædet sig ligeså meget som dig til at skulle på safarirejse til Afrika. Stemningen er god, imens jeepen bumler op og ned og igennem de tropiske græssletter, og I alle får vind i håret. I kommer længere og længere ud på savannen og nærmer jer nu de store og enormt fascinerende dyr. Du kan mærke, at dagen i dag bliver en oplevelse for livet. Du kommer aldrig til at glemme din safarirejse til Afrika.

 

Kan man tage på safari med børn?

Det korte svar er ”ja”. Man kan sagtens tage på safari med børn. En børnevenlig safari handler blandt andet om at være opmærksom på, at der ikke skal være alt for lange køreture fra overnatningsstedet og ud til safariparken og andre seværdigheder. Når man rejser til Afrika og tager på safari med børn, er det også en god idé at huske, at en safari badeferie også er en mulighed. Find derfor gerne et overnatningssted, der har pool og måske andre aktiviteter, så der også er sørget for underholdning, når I bare er på hotellet. Og så er der også høj sikkerhed i de forskellige nationalparker. Dog er det naturligvis vigtigt at være opmærksom på, at der findes enkelte safari-aktiviteter, hvor safari med børn ikke er en mulighed.

Vores rejsekonsulent Sanne er specialist i rejser til Afrika. Kontakt derfor Sanne for at få mere information om safari med børn. Hun hjælper dig også med at skræddersy din næste safarirejse til Afrika.

 

Tag på safari badeferie

Når nu du alligevel rejser til Afrika, er det oplagt at kombinere din safarirejse til Afrika med en safari badeferie. Trænger man til afslapning på stranden efter en begivenhedsrig safari er det let at kombinere Kenya og Tanzania med f.eks. Zanzibar, Seychellerne eller Mauritius. Alle tre øer byder på smukke strande, svajende palmer, en rolig og afslappet stemning og farverige koralrev. En safari badeferie er en helt oplagt mulighed, når I rejser til Afrika, især hvis I eksempelvis er på safari med børn, eller blot hvis I bare ønsker nogle knap så aktive dage fyldt med en atmosfære, der emmer af paradis.

 

Kør-selv rejser til Afrika

Har du overvejet, at man også kan tage på roadtrip, når man rejser til Afrika? Kør-selv rejser giver meget mere fleksibilitet og frihed til at gøre præcis dét, I synes er spændende. Vi hjælper dig med at skræddersy en spændende safarirejse til Afrika og udvælger steder og ruter, som er oplagte til kør-selv-rejser. Tag eksempelvis på roadtrip i Namibia, hvor der både er masser af kulturelle oplevelser, betagende landskaber og et rigt dyreliv.

Sydafrika er også et land, der er oplagt til både kør-selv rejser, safari med børn, en safari badeferie. Sydafrika er landet, der har alt. Og medmindre man har flere måneder til rådighed, kan man godt glemme at opleve det hele på én gang. Hvad end du rejser til Afrika for at tage på safarirejse til Afrika, eller for at få en masse oplevelser, skal du i hvert fald ikke snyde dig selv for at opleve Sydafrika. Har man én gang været i Sydafrika, er det svært ikke at vende tilbage igen.

Rejser til Afrika og de mange muligheder

Der er selvfølgelig mange andre spændende steder at opleve, når du rejser til Afrika. Meget af det tilbyder vi allerede, da en safarirejse til Afrika er en spændende og populær rejsemåde. Men der vil også løbende komme flere interessante destinationer og endnu flere rejser til Afrika på vores hjemmeside. Vi står som altid klar med vejledning og ekspertise, så I kan få den helt rigtige safarirejse til Afrika sammen for dig. Hvad end du vil på en kør-selv rejse til Afrika, en almindelig safarirejse til Afrika, en safari badeferie eller på safari med børn. Vi har også både individuelle rundrejser og grupperejser.

Vi har selv gennem rigtig mange rejser til Afrika prøvet alt lige fra camping til overdådig luksus. Vi har derfor mange oplevelser i kufferten, som vi varmt kan anbefale.