São Tomé & Príncipe
stranden ovenfra - redigeret
Du er her:
  • São Tomé & Príncipe

Rejser til São Tomé og PríncipeSão Tomé og Príncipe er kendt som the Chocolate Islands, da de engang var verdens største producent af kakao. Her venter frodig oprindelig regnskov, smukke strande, barske kyststrækninger, en fantastisk flora, hvor uopdagede orkidéer stadig dukker frem, og et unikt fugleliv med over 140 registrerede arter, hvoraf 28 er endemiske. Disse to øer, som er Afrikas vigtigste redeplads for skildpadder, ligger på ækvator i Atlanterhavet godt 200 km fra Vestafrikas kyst.

På en rejse til São Tomé og Príncipe kan man lige så godt lære ordsproget ’Léve léve’ på forhånd. Deres slagord betyder noget i stil med at tage det roligt, og de lokale vil minde dig om det, hvis du forsøger at skynde dig..

Se vores forslag til individuelle rundrejser i São Tomé & Príncipe eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Udvalgte rejseforslag på São Tomé & Príncipe

Turkisblåt vand og frodig regnskov
Det autentiske São Tomé og Príncipe
turist og palmer
Uberørt natur og hvide sandstrande på São Tomé og Príncipe
Barfodluksus På Príncipe
joao-ferreira-2cUnx3MzlYM-unsplash
São Tomés Højdepunkter
JC0C1000
Oplev São Tomé & Principe

Områder på São Tomé & Príncipe

Principe udsigt fra strand - redigeret

Baía das Agulhas


Baía das Agulhas er opkaldt efter de imponerende fonolit tårne, der stiger op fra øens. Bugten er måske Príncipes største attraktion, og på en sejltur kan man opleve den mest spetakulære udsigt til nationalparkens vestlige side, som er et postkort værdigt.

frugter i naturen

Praia Banana


Praia Banana - Principes mest berømte strand – er det perfekte spot til at komme helt ned i gear og glemme alle hverdagens bekymringer. Denne hvide sandstrand er omringet af smukke palmetræer og er perfekt til en svømmetur i det turkisblå vand.

baby skildpadde på sand - redigeret

Roça Agua Ize


Roça Agua Ize på São Tome er en af de originale kakao plantager, som i dag er omdannet til en lille landsby. De originale plantager var små byer, der bestod af både boliger, skoler, hospitaler osv. Et besøg i Roça Agua Ize giver et historisk indblik i, hvordan slaverne levede under portugisisk styre.

Billeder fra São Tomé & Príncipe

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/