Loading…

Særlige lodges og hoteller

Oplev verdenen på en anden måde

Særlige lodges og hoteller

Ønsker du en rejse, hvor du får mulighed for at bo på en anderledes og spændende måde? For så er du kommet til det rette sted. 

 

Hos Hannibal Travel tilbyder vi flere unikke måder at opleve verdenen på. Vi tilbyder alt fra high end lodges til overnatning i telte på den afrikanske savanne. Alle vores rejser kan skræddersyes efter dine ønsker og behov, så du får lige præcis den rejse du har drømt om. 

 

Tag f.eks. på luksus safari i Madikwe, Sabi Sand og Timbavati, hvor du får muligheden for at opleve tre af Sydafrikas bedste private vildtreservater. Dertil får man muligheden for at bo på 5-stjernede lodges i en klasse for sig.

 

Rejsen begynder med en flyvetur til Big 5 reservatet, Madikwe Hills, der ligger på grænsen til Botswana. Her skal I bo 3 nætter på Madikwe Hills Private Game Lodge, der byder på fantastiske udsigter over den afrikanske bush. Fra Madikwe Hills vil I kunne se vildtet, der bor i området - for eksempel de sjældne vilde hunde.

 

Eller oplev Amazonjunglen på tæt hold, hvor man kommer til at bo på Juma Lodge som er et lille og komfortabelt jungle lodge. Lodget er totalt integreret i Amazonjunglen. Man har ved byggeriet gjort meget for at beskytte miljøet, og formålet med Juma er at tilbyde en unik oplevelse af den uberørte Amazonjungle. Alle ture er organiseret i små grupper og gæsterne kan deltage i mange aktiviteter omkring lodgen - alt sammen for at øge kendskabet til denne fantastiske natur. Svømning og kanoture er blandt de populære muligheder.

 

Find flere af vores rejser herunder eller kontakt os her for mere information om dine næste drømmerejse.

Ingen destinationer fundet

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{hctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte rejseforslag

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}