Uganda
Kibale_chimp-crop
Du er her:
  • Uganda

Rejser til Uganda


Uganda bliver med rette kaldt "Pearl of Africa" - Afrikas Perle - og landet gemmer i sandhed på et skatkammer af storslåede oplevelser. Selv garvede Afrika-rejsende må overgive sig til Ugandas skønhed og mangfoldighed. Her venter en række af naturscenerier og enestående oplevelser, som andre lande i Afrika har svært ved at hamle op med.

Udvalgte rejseforslag i Uganda

løve på savannen
Den Klassiske Uganda Rundrejse
Chimpanse i Uganda
Uganda & Kenya
Flot hanløve, Uganda

Bjerggorillaer i Uganda


Højt på listen står bjerggorillaerne, men Uganda har så meget mere at byde på - safari i de naturskønne nationalparker Queen Elizabeth og Murchison Falls, chimpanser i Kibale Forest, trekking i Rwenzori Mountains, white water rafting i verdensklasse på Nilen og et fantastisk fugleliv, der rangerer blandt Afrikas mest varierede.

safari i uganda - redigeret

Ugandas natur


Men det allerførste store indtryk, man får, er den fantastiske natur, hvor tropiske blomster, palmer og træer nærmest eksploderer i et væld af grønne farver. Ikke mange lande på det afrikanske kontinent har en så frodig vegetation som Uganda. Det er engang blevet sagt, at planter man en stok i Ugandas jord, vil den have slået rødder inden natten er ovre.

rejser til Uganda - redigeret

Bananer og atter bananer


Ordet "bananrepublik" dukker også hurtigt op i tankerne, når man rejser rundt i Uganda - men med en lidt anden betydning. I byerne ser man overalt lastbiler og cykler pakket med bananer, og i landdistrikterne er bananpalmerne dominerende - her har man ikke en køkkenhave i baghaven, men en bananhave.

rejser til afrika - redigeret

Befolkningen i Uganda


En varm velkomst venter turister i Uganda, hvor smilende og vinkende børn, råber "hello" og "muzungu" og gerne vil imponere med deres engelsk, og ikke mindst se sig selv på et digitalfoto. Selvom fattigdommen tydeligt ses visse steder, føles den ikke så påtrængende og håbløs som andre steder i Afrika. Optimismen skinner igennem, og folk er opsatte på at komme videre efter mange års interne uroligheder. Man bliver overalt mødt med smil.

Billeder fra Uganda

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/