Loading…

Bryllupsrejser

Romantisk getaway

Bryllupsrejser

Drømmer I om en ferie, hvor kvalitetstid med dem der står jer nærmest, kærlighed og smukke omgivelser kommer i første prioritet? For så er I kommet det rigtige sted. 

 

Hos Hannibal Travel tilbyder vi en lang række af romantiske destinationer. Alle rejser kan tilpasses efter jeres ønsker og behov, så I får den helt perfekte romantiske getaway. 

 

Tag f.eks. til smukke Maldiverne, hvor luksushotellet Conrad giver de perfekte muligheder for en romantisk getaway. Hotellet spreder sig nemlig over 2 øer på Maldiverne og  er omkranset af levende koralrev og krystalklar lagoon, hvor man kan udforske det uforstyrrede liv der befinder sig i havet. Når I bor på Conrad, så tilbyder hotellet hele 12 fantastiske restauranter inklusiv en restaurant bygget i glas under vandet samt forskellige luksus spa-behandlinger og meget mere. 

 

Eller tag på en romantisk tur til Royal Island Resort & Spa som er en kongelig juvel i den maldiviske krone. Her tilbydes man uovertruffen service og faciliteter, herunder det luksuriøse Araamu Spa samt et udvalg af restauranter og barer i verdensklasse. Hvis man ønsker sig lidt spænding på sin romantiske getaway, så tilbyder Royal Island Resoirt & Spa også et bred vifte af aktiviteter og oplevelser i dette tropiske paradis. Svæv højt over det turkise vand på et spændende parasailing-eventyr, nyd en lækker frokost på en privat sandbanke eller 'få justeret' sind, krop og sjæl i Araamu Spas stilhed.

 

Find flere af vores bryllupsrejser herunder eller kontakt os her for mere information om dine næste drømme rejse.

 

Ingen destinationer fundet

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{hctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte rejseforslag

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}