Loading…

Badeferier og eksotiske øer

Afslapning, sol og strand

Badeferier og eksotiske øer

Drømmer du om en ferie, hvor solen står højt på himlen, krystalklart vand og massere af afslapning? Så er du kommet til det rigtige sted. 

Hos Hannibal Travel tilbyder vi en lang række af badeferier på eksotiske øer og lande som Aruba, Mauritius, Guadeloupe og mange flere. Alle rejserne kan tilpasses efter dine ønsker og behov, alt fra værelser, hoteller, udflugter og hvad ellers du godt kunne tænke dig, for at du får den helt perfekte badeferie. 

 

Tag f.eks. på øhop på Tobago & Barbados, hvor rejsen starter på den lille tropeø Tobago, hvor caribiske charme er endnu intakt. Stedet er en for øjet med palmelunde, uberørt natur, smukke gyldne sandstrande og små fiskerlandsbyer. Hvoraf næste destination er øen er Barbados - en lille ø med knap 25 km fra øst til vest. Langs kysten finder man strande af enhver art heriblandt den fredelige Paradise Beach på vestkysten og Miami Beach på sydkysten.

 

Eller tag på strandferie på Curacao & Aruba, hvor rejsen Curaçao, som er kendt for sine fantastiske dykker- og snorkeloplevelser. Her kan du b.la. opleve barracudaer, farverige koraller og havskildpadder på helt nært hold. Efter 5 dage vil denne rejse tage dig fra Curacaos paradis til øen Aruba, som er beliggende i den sydlige del af Det Caribiske Hav. Aruba er en del af ø-kæden, De Små Antiller. Aruba har hverken bjerge eller floder, men er berømt for sine imponerende kridhvide bountystrande, der fra flere sider anses som nogle af verdens smukkeste.

 

Find flere af vores rejser ud herunder eller kontakt os her for mere information om dine næste drømme rejse.

 

 

Ingen destinationer fundet

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{hctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte rejseforslag

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}