Grenada
hugh-whyte-KQRg0a4hL0E-unsplash
Du er her:
  • Grenada
Grenada hører til blandt de smukkeste øer i Caribien, og byder på hvide sandstrande med svajende palmer.

Grenada, også kendt som "krydderi øen," er en uforglemmelig destination beliggende i det sydlige Caribien. Denne lille østat er en ægte perle i Caribien og byder besøgende velkommen med sin naturskønhed, farverige kultur og unikke atmosfære.

Beliggenhed og Geografi: Grenada er en ø-nation beliggende i Windward Islands i det østlige Caribien. Øen er den største i en øgruppe, der også inkluderer Carriacou og Petite Martinique. Denne tropiske paradis er kendt for sine frodige skove, bjerge og smukke strande, der strækker sig langs det azurblå Caribiske Hav.Udvalgte rejseforslag i Grenada

Barbados, Strand og lyseblåt hav
Barbados - St. Vincent - Grenada

Områder i Grenada

hugh-whyte-KQRg0a4hL0E-unsplash

Kultur og Historie


Grenadas kultur er en fascinerende blanding af indflydelse fra afrikanske, europæiske og indianske folk. Øens historie inkluderer perioder med både fransk og britisk kolonisering, og denne diversitet afspejles i dens mad, musik og traditioner. Øen er også kendt for sin karnevalstradition og farverige festligheder.

hugh-whyte-NGYPQIBb8GM-unsplash

Natur og Økosystem


Grenada er rig på naturskønhed og har et varieret økosystem, der inkluderer frodige regnskove, krystalklare floder, vulkanske bjerge og koralrev. Besøgende kan udforske smukke nationalparker som Grand Etang National Park og Seven Sisters Falls, hvor de kan nyde vandreture, se fugle og svømme i naturlige pools.

I:\AXUMIMAGES\Caribien\Grenada\grenada-sculpture-park-free-dive

Krydderier og Landbrug


Grenada er kendt som "The Spice Isle" på grund af sin produktion af krydderier som muskatnød, kanel, ingefær og kryddernelliker. Besøgende kan udforske de krydderiplantager, der dækker øen, og lære om krydderiernes dyrkning og produktion.Strande og Vandaktiviteter: Øen har en række smukke strande, herunder Grand Anse Beach, der er kendt for sin bløde, hvide sand og klare, rolige vand. Vandsportentusiaster vil elske mulighederne for snorkling, dykning, sejlads og fiskeri.

eric-masur-PqITq1k-lPg-unsplash

Kulinarisk Oplevelse


Grenadas køkken er en lækker blanding af caribisk og kreolsk madlavning. Besøgende kan prøve lokale retter som "oil down" (en krydret gryderet), fersk fisk og skaldyr samt eksotiske frugter som passionsfrugt og soursop. Prøv også en "rum punch" eller en af øens berømte krydderirum.

hugh-whyte-SBOHLtENzEY-unsplash

Overnatning og Gæstfrihed


Grenada tilbyder en række indkvarteringsmuligheder, lige fra luksuriøse feriesteder og boutiquehoteller til hyggelige pensionater og strandhytter. Besøgende vil finde venlige og gæstfri mennesker, der er ivrige efter at dele øens skatte med dem

Billeder fra Grenada

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/