Sydamerika rejser - storslået og særligt


Se vores forslag til individuelle rejser i Sydamerika eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse

Sydamerika inviterer dig ind i en fantastisk verden af svundne civilisationer, storslåede landskaber og en dragende befolkning. Her er oplevelser nok til en hel menneskealder! Gå på opdagelse på farvefyldte markeder blandt indianere i folkedragter, tag på en trekkingtur på nogle af verdens højeste vulkaner eller i Amazonas' regnskov, dyk ned blandt hajer ved Galapagos og dans tango i Buenos Aires eller samba i Rio de Janeiro.

Rejser i Brasilien
Brasilien er en skattekiste af kendte og ukendte rejsemål. Fra Rio de Janeiro til Foz do Iguaçu - fra Amazonas til Pantanal. Med over 25 års erfaring i at rejse og arrangere rejser til Brasilien, er vi det sikre valg, når rejsen går til Brasilien.

Rejser i Argentina
En Argentina rejse kan tilbyde store variationer - fra det kølige Patagonien i syd over de øde sletter på pampasen til den subtropisk regnskov ved Iguazu-vandfaldene i nord. Smag på vin ved Mendoza og se det højeste bjerg udenfor Himalaya. Se pingviner og hvaler i Puerto Madryn og oplev de farverige landskaber ved Salta.

Rejser i Peru
Peru byder på utrolige oplevelser langs den ørkenlignende kyst og i Andesbjergenes højder. Titicaca-søens spejlblanke vand giver ro, verdens dybeste Colca Canyon indbyder ærefrygt, og Machu Picchu er højdepunktet på jagten efter Inkaernes historie. Der er mere end nok at opleve i dette prægtige land med en skøn kulinarisk tradition.

Rejser i Chile
Chile er 4.000 km langt - eller som fra Danmark til Gran Canaria. Forskellene mellem klima og natur varierer som mellem Norge og Afrika. Chile er i landet med høje bjerge, dybe søer, frodige dale, brændende ørkner, grønne skove, hede kilder, brusende vandfald, mægtige vulkaner og fascinerende historiske byer og øer, som for eksempel den legendariske Påskeø.

Rejser i Colombia
Colombia er beliggende i det øverste hjørne af Sydamerika, solidt plantet mellem Stillehavet og Atlanterhavet. Man kan med rette betragte Colombia som døren til Sydamerika. Colombias snævre brostensgader og koloniale charme kombineres på fineste vis med frodig natur og lækre caribiske strande.

Rejser i Ecuador og Galapagos
Ecuador er Sydamerikas mindste land, men landet imponerer selv den mest garvede rejsende. På en rejse til Ecuador kan man - indenfor kun ganske få timer i bus - stifte bekendtskab med alt det, man forbinder med Latinamerika. Bevæger man sig væk fra fastlandet, finder man Galapagos: en zoologisk have uden hegn.

Rejser i Bolivia
I Bolivia ligger verdens højest beliggende navigerbare sø samt verdens højest beliggende by, Potosí. Klimaet spænder fra tørre sletter i sydvest til den fugtige jungle på den østlige side af Andesbjergene. Uanset om man er til mylderet i La Paz' gader, larmen fra junglens rige dyreliv eller den dybe stilhed ved solopgang over Titicacasøen, så kan Bolivia tilbyde det hele.

Rejser i Guyana
I Guyana kommer der lige så mange turister om året, som der dagligt kommer til Machu Picchu! Vil man have fantastiske natur- og dyreoplevelser - uden at dele med ret mange andre turister - skal man rejse til Guyana. Her ligger Sydamerikas uopdagede regnskov!