Guyana
2014-06-03 15.12.01
Du er her:
  • Guyana

Rejser til Guyana


I det nordøstlige Sydamerika finder man det lille land Guyana, hvor nationalsproget hverken er spansk eller portugisisk, som i det meste af Sydamerika, men derimod engelsk. Her er 90 % af landet dækket af utrolig store og frodige regnskove, som er sporadisk beboet af indianersamfund. Midt i regnskovsområderne kan man flere steder finde åbne savanner, blandt andet Rupununi-savannen, der er rig på dyreliv og kun beboet af nogle få indianere.
I denne nordøstlige del af Sydamerika finder man generelt store, uberørte områder, da størstedelen af befolkningen har bosat sig langs Guyanas kyst og Essequibo-flodmundingen. Landet kalder på naturelskere, som kan klare, at overnatningerne til tider er lidt rustikke.

Se vores forslag til individuelle rejser i Guyana eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Udvalgte rejseforslag i Guyana

2014-06-03 16.25.10
Guyanas Natur
P1040098
Guyanas regnskov & savanne
P1040008
Guyana & Suriname
wildernessexplorers-ilesdusalut-frenchguiana-048
Besøg Guyana, Fransk Guinea & Suriname
2014-06-03 15.12.01

Jungleoplevelser i Guyana


Junglens naturlige vækkeur, abernes gennemskærende skrig, vækker én ved daggry fra selv den dybeste søvn. Oplevelsen af at være omgivet af junglen er på én gang både rolig og fordybende samtidig med, at et kor af insekter, fugle og pattedyr fletter sig sammen til et konstant larmende baggrundstæppe.

Guyana Nature Experience (9)

Stor biodiversitet


Guyana betyder "Vandets Land", og der er god grund til, at landet har fået tildelt dette navn. I den centrale regnskov giver mægtige, brune floder næring til regnskoven, der består af grønne nuancer og tæt vegetation, som de fleste af dyrene skjuler sig bag, men som de utrolige guider både kan se og dufte. De store, frodige områder bestående af regnskov og savanne har en høj biodiversitet og en meget interessant bestand af dyreliv.Her venter der et hav af spændende oplevelser!

Georgetown Market & City Tour

Guyana for de fugleinteresserede


Især for de fugleinteresserede har Guyana noget af byde på med i alt 815 dokumenterede arter. Er man ikke fugleekspert, bliver man formentlig alligevel fascineret af nogle af de smukke og farverige fugle, der flyver gennem luften. Man kan blandt andet observere den orange klippehane, nationalfuglen hoatzin, den kæmpestore og sjældne harpy-ørn, farverige ara'er samt tukaner. Derudover er der dokumenteret 225 arter af pattedyr og 300 amfibie- og reptilarter.

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/