La Reunion
I:\AXUMIMAGES\Indiske Ocean\Reunion\Golf De Boubon
Du er her:
  • La Reunion

La Reunion - Frankrigs hemmelige Hawaii


Midt i det Indiske Ocean skyder en grøn perle op af havet og strækker sine tinder mod himlen. Øen hedder La Reunion, og dens tinder er faktisk det højeste punkt i det Indiske Ocean. Hvilket fantastisk rejsemål, så fjernt og eksotisk og dog så velkendt. Når flyet nærmer sig øen og lægger an til landing på en lille klippehylde langs med vandet, og man ser øen tårne sig op mod himlen med hvide huse langs dets skørt, så føler man sig hensat til indledningen på en piratfilm, og man ved, at der venter store oplevelser på den ferie, man lige har taget hul på.

Udvalgte rejseforslag på La Reunion

MONTAGNE10
Bjerge og strande på La Reunion
vtt18_maido_-_CREDIT_IRT_-_studio_lumiere_dts_06_2018
Cykelferie på Reunion
Udsigt mellem palmerne, Mauritius
Oplev Reunion Og Mauritius
Fisker ved havet
Jespers Reunion
Golf De Boubon
Golfrejse Til Paradisøen La Reuion
I:\AXUMIMAGES\Indiske Ocean\Reunion\Golf De Boubon

Frankrigs hemmelige Hawaii


Øen er fransk, eller det man kalder et fransk oversøisk territorium. De færreste har hørt om stedet og kan nok bedre forholde sig til Mauritius, der ligger kun 130 km væk. På trods af dette er denne frodige ø en perle, Frankrigs hemmelige Hawaii. Sammenligningen er ikke helt uden grund. Mod strandene, der omgiver øen, skyller perfekte bølger til surferne ind, og i de grønne bjerge gemmer der sig en af verdens mest aktive vulkaner, der så sent som i 2009 var i udbrud og sendte store mængder af lava ned af øens sider.Oveni den aktive vulkan er der yderlige to kratere af udslukte vulkaner, i hvis bund der ligger glemte landsbyer, hvortil der kun er adgang på gåben.

I:\AXUMIMAGES\Indiske Ocean\Reunion\ÉTANG DE ST SPAUL 2

Farverig befolkning


Befolkningen består af en palet af franskmænd, indere og afrikanere, der hovedsageligt stammer fra Madagaskar. Det officielle sprog er fransk, mens de lokale taler kreolsk. Og det er ikke kun sproget, der er krydret, det samme er maden, der bærer præg af den smeltedigel af mennesker, der er bragt sammen på øen. Lokale Cari retter blandet med det finere franske køkken.

I:\AXUMIMAGES\Indiske Ocean\Reunion\P1030776

Tag til La Reunion og bliv forundret


Selvom man befinder sig på den anden side af kloden, kan La Reunion virke underligt velkendt. Vejene er gode, landskabet er afvekslende, der betales med euro, og taksten for at ringe hjem er som på en rejse til Frankrig. Og dog er her så anderledes, smukt og uventet, og man kan næsten ikke undgå at blive forført af landet. Det er som kærlighed ved første blik, når man mindst af alt venter at blive forelsket. På trods af øens begrænsede størrelse er der til stadig nye steder at opdage, landskaber der afveksler i en uendelighed, dufte, smage og lyde, der fortryller.

I:\AXUMIMAGES\Indiske Ocean\Reunion\VANILLE

Seværdigheder på La Reunion


Denne tropiske ø byder på mange naturskønne oplevelser, hvor du kan alt fra at beskue havets dyr i det indiske ocean, til besøge kulturelle museums. Vi har derfor givet vores bud på, hvad vi synes man skal opleve på La Reuinon.


Hval- og delfinsafari

Reunion Islands kyster er hjemsted for mange havpattedyr. Mange dykkerskoler, såvel som andre virksomheder, tilbyder sessioner med hval- og delfinsafari. Blandt pattedyrene, vil du kunne opleve blæsedelfiner, plettede delfiner, pukkelhvaler og Risso-delfinerne, en art opdaget ud for øens kyster i 2003.


Vandretur på Le Piton de la Fournaise

En (stadig) meget aktiv vulkan, den 2.632 meter høje Piton de la Fournaise er et must-see på øen. Sæt pris på de lavaformede landskaber samt det yndefulde flammetræ der vokser i disse egne, mens du vandrer på vulkanens side. Hvis du ikke er en stor fan af vandreture, er ridning og mountainbike også en mulighed.Og for de vulkanbesatte derude er Cité du Volcan Museum anbefalelsesværdigt. Museet tilbyder bl.a. 4D-biograf, panoramafilm og en lavatunnel-replika som vil kunne underholde både voksne og børn.

Billeder fra La Reunion

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/