Kenya
Kenya
Du er her:
  • Kenya

Rejser til Kenya


For mange er Kenya indbegrebet af Afrika. Alene navnet smager af safari, Karen Blixen og højthoppende Masai'er. Lige siden de første europæere satte fod i Kenya, har landet være blandt verdens topdestinationer, når safari har stået på rejseplanen. Karen Blixen forelskede sig i Kenya, dyrelivet og folket, og Kenya har fortryllet tusinder siden da - og mange vender tilbage gang på gang.

Se vores forslag til individuelle rejser i Kenya eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Trænger man til afslapning efter oplevelser i den afrikanske bush, er det oplagt at kombinere en safari-rejse med et besøg ved Kenyas kyst, det Zanzibar eller  Seychellerne.

Udvalgte rejseforslag i Kenya

Blågrønne farver på Masai Mara, Kenya
Safari, Sol og Strand i Kenya
23 Mbweha Sundowner.
Kenya I Karen Blixens Fodspor
Giraffer i Kenya
Kenya Fra Savanne Til Kyst
Safarirundrejse I Kenya
mombasa Nyali Strand
Kenyas Højdepunkter
pexels-photo-3155646
Strandferie I Kenya: Det Indiske Ocean
Kenya-Experience_Lake Naivasha_3
Kenyas Kultur & Dyreliv
Chimpanse i Uganda
Uganda & Kenya
Ballonflyvning over Masai Mara, Kenya

Kenyas nationalparker


Udover en af verdens bedst kendte nationalparker, Masai Mara, byder landet på et væld af andre spændende parker og reservater med oplevelser nok til mange dage. Dyrelivet er helt fantastisk, og man kan opleve alt lige fra desmerdyr og bavianer til "The Big Five" (løve, leopard, bøffel, næsehorn og elefant). Hver nationalpark har deres egen charme og attraktioner, så det anbefales at besøge mindst et par stykker - og gerne flere, hvis man har tiden. Vil man prøve at fange det berømte billede af elefanter, som vandrer over sletten med Kilimanjaro i baggrunden, er det Amboseli National Park, man skal tage til.

Elefant guffer busk, Kenya

Kenyas kyst


Kenyas hvide, palmeklædte sandstrande og fantastiske koralrev tiltrækker mange turister, der kommer for at slappe af efter safari. Kysten mod Det Indiske Ocean strækker sig over flere hundrede kilometer, og byder på både romantiske "hide aways" og livlige feriebyer.

Enlig giraf på Masai Mara, Kenya

Nairobi og omegn


Området omkring Kenyas hovedstad Nairobi, ligger 1530 - 1760 m over havets overflade. Udover den pulserende storby med egen nationalpark, kan man besøge én af Kenyas største attraktioner: Karen Blixens Farm. Her kan man blandt andet opleve giraffer på nært hold.Fantastiske oplevelser venter i Kenya - hvad enten man har tre dage eller tre uger!

Billeder fra Kenya

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/