Loading…

Krydstogter

Oplev verdenen til søs

Krydstogter

Drømmer I om en rejse, hvor I får mulighed for at opleve naturen på en anden måde? For så er I kommet til det rette sted.

 

Hos Hannibal Travel tilbyder vi en bred vifte af rejser til søs. Nogle er udelukkende krydstogter, imens andre er en blanding af krydstogter og badeferie. Alle vores rejser kan tilpasses efter jeres behov og ønsker, så du får den bedst mulige rejse. 

 

Tag f.eks. på et 7 dages cruise i Amazonas, hvor du vil opleve det mere uberørte Amazonas, som strækker sig så langt øjet rækker. Kom tæt på dyrelivet i floderne og i junglen. Få indsigt i den fantastiske flora og fauna, som ikke har forandret sig i millioner af år.

Tucano skibet har 9 kahytter med privat badeværelse, air condition og vindue, så man kan nyde junglen fra sin seng. Der er både kahytter med køjesenge samt almindelige enkeltsenge, samt en kahyt med dobbeltseng. Dette er ikke et luksus cruise, men det er komfortable kahytter med fokus på den omgivende flora og fauna. Skibet har 76 store vinduer, så man altid kan følge med i omgivelserne udenfor. Ombord er mandskabet inklusiv naturalist guider, som vil sørge for at I for oplevet så meget som muligt af junglen, floderne og deres dyreliv.

 

Eller tag på krydstogt og badeferie på de caribiske øer, hvor i starter 2 dages solferie på Barbados, hvorefter I træder ombord på krydstogtskibet. Den første dag nyder i ombord på skibet. Det første stop er er Puerto Rico, hvor I kan opleve den storslåede regnskov, El Yunque. Den næste ø, I besøger, er Den Vestindiske Ø Saint Thomas, en tidligere dansk koloni, der ligger som en frodig sukkertop omgivet af smukke sandstrande. Herfra når I til naturskønne Saint Maarten og Saint Kitts, der er verdens mindste landareal delt mellem to nationer - Frankrig og Holland. Sidste ø, I besøger, inden retur til Barbados er Saint Lucia som er kendt for de majestætiske Piton bjerge.

 

Find flere af vores Krydstogter herunder eller kontakt os her for mere information om dine næste drømmerejse.

Ingen destinationer fundet

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{hctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte rejseforslag

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}