New Zealand
Kør selv ferie i New Zealand
Du er her:
  • New Zealand

Rejser til New Zealand


En rejse til New Zealand er på mange måder en rejse til en sandt eventyrland. Variationen af landskaber er sjældent set på et så relativt lille område. Her er endeløse sandstrande, snedækkede bjergkæder, gletsjere, smukke søer, dybe fjorde, rivende floder, vulkaner og uudforsket regnskov. Indimellem må man næsten knibe sig selv i armen for at forvisse sig om, at det hele faktisk er virkeligt. Det er det!

Se vores forslag til individuelle rundrejser i New Zealand eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Udvalgte rejseforslag i New Zealand

Cathedral Cove, Coromandel, New Zealand
New Zealand - langt fra alfarvej
Kør selv ferie i New Zealand

Kør-selv i New Zealand


New Zealand egner sig fortrindeligt til en kør-selv rejse. Afstandene er små, og med egne hjul kan man stoppe, hvor og hvornår man vil. Om man vælger en bil eller en autocamper i New Zealand er op til den enkelte. Og vil man ikke selv køre, er det stadig masser af muligheder for at opleve landet. Her findes et veludbygget bus- og tognet, og der er et stort udvalg af guidede ture.


En rejse i New Zealand er først og fremmest en naturrejse. Man skal UD og opleve. New Zealand byder på flere enestående oplevelser som f.eks. at svømme med delfiner, se hvaler eller opleve sæler og pingviner svømmende omkring jeres båd, når I sejler på fjerntliggende fjorde. For de eventyrlystne er der mange udfordrende aktiviteter som white-water rafting, bungy jumping og faldskærmsudspring.


Læg dertil at new zealænderne - eller kiwierne som de kalder sig selv - er et umådeligt gæstfrit og venligt folk, og man har alle ingredienserne til en helt perfekt rejse!Landet er lidt større end Storbritannien med et indbyggertal på kun godt 3,8 millioner. Der er to forskellige klimabælter i New Zealand. Helt oppe nordpå er der subtropisk klima og i syd finder man mere subarktiske forhold. New Zealand består af NordøenSydøen og Stewart Island.


Når man er i den ende af verden, så er det oplagt at kombinere en rejse til New Zealand med Australien eller Fiji. Det er både trygt og en kæmpe oplevelse at rejse til New Zealand med børn.

I:\AXUMIMAGES\Oceanien\new zealand\New-Zealand

Vandring


New Zealand er eminent til vandreture af kortere eller længere varighed. En vandretur, hvor man har mindst en overnatning, bliver i New Zealand kaldt for "tramping". Det er nærmest en nationalsport og med god grund - stierne er velafmærkede, der er overnatningsmuligheder i alle prisklasse og naturen er ganske simpel enestående. Og det er noget for enhver smag! Er man eventyrlysten planlægger man bare sin egen tur - og har man ikke det store kørekort i Grønspættebogen, kan man komme med på guidede vandreture, hvor bagagen bliver transporteret, og man sover på lækre lodges. Èt er sikkert; man skal ud i naturen!

Ahuriri River, Canterbury, New Zealand

Vin


Siger man New Zealand, siger man også vin. Landet producerer fremragende vin, og man kan med lethed arrangere en hel rejse til New Zealand, som kun har vin som omdrejningspunkt.

Billeder fra New Zealand

Praktisk info

Transport

Der kører busser af god standard med aircondition – det kan være en god idé at medbringe en trøje/fleece, da det sommetider er rigtig koldt i busserne.

Det er også muligt at rejse med tog. Togene er i god stand og er mange gange en oplevelse i sig selv, idet man ofte kommer endnu tættere på den fantastiske natur, som New Zealand gemmer på. 

Drikkepenge

På en rejse til New Zealand gives drikkepenge efter samme regler som i Danmark: Man vil blive glad for at få dem, men det forventes ikke.

Valueta og kort

Den lokale valuta er newzealandske dollar (NZD). De kan købes hjemmefra inden afrejse, men kan også hæves i hæveautomater på New Zealand. Vi anbefaler, at man hæver lidt valuta hjemmefra, så man har til uforudsete hændelser. Man kan overalt på New Zealand i større butikker og restauranter betale med internationale kreditkort såsom Visa og Mastercard.

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/