Loading…

Aktiv ferie

En ferie der bliver ved med at give

Aktiv ferie

Drømmer I også om en rejse, hvor ingen dag ligner hinanden og I kommer ud og er fysisk aktiv imens I stadig kommer ud og oplever verdenen? For så er I kommet til det rigtige sted. 

 

Hos Hannibal Travel tilbyder vi en bred vifte af rejser til jer der gerne vil ud og opleve verdenen på en aktiv måde, om det så kommer i form af dags vandreture eller flere dags trekking. Alle vores rejser kan skræddersyes efter jeres behov og ønsker, så I får lige præcis den aktive ferie som I har drømt om. 

 

I kan f.eks. køre selv på aktivt eventyr i Costa Rica. Denne rejse er til jer, der drømmer om at opleve Costa Rica igennem et væld af udflugter, hvor I får lov til at være aktive. I rafter ned af Pacuare floden, cykler omkring Arenal vulkanen og sejler i kajak på Arenal søen, ser tågeregnskoven ved Monteverde fra oven på en canopy tour, snorkler ved Manuel Antonio, vandrer gennem Corcovado nationalpark og meget mere. Kort sagt besøger I nogle af de smukkeste steder i Costa Rica og kaster jer ud i eventyrlige udfordringer. I får desuden en lejebil, så I hele tiden har stor frihed til at holde ind, gøre stop og tage de omveje, der gør at I oplever det bedste af Costa Rica.

 

Eller kast jer ud i en trekking tur på Aconcaguas mægtige højder. Denne vandring tager 3 dage og har en middel sværhedsgrad. Dette vil give jer mulighed for at se den højeste top i Amerika i al sin pragt. Man sover to nætter i basecampen "Confluencia" i 3.400 m.o.h.. Man vil også tage til den velkendte camp "Plaza Francia", der ligger 4.200 m.o.h., og som er stedet med en af de bedste udsigter til bjerget.

 

Find flere af vores rejser herunder eller kontakt os her for mere information om dine næste drømmerejse.

Ingen destinationer fundet

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{hctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte rejseforslag

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}