Loading…

Fuglerejser

Flyv ud og oplev alverdens fugle

Fuglerejser

Drømmer du om en rejse, hvor du kan se alverdens fugleliv i deres naturlige omgivelser? For så er du kommet til det rigtige sted.

 

Hos Hannibal Travel tilbyder vi en bred vifte af destinationer, hvor du vil kunne opleve en stor mangfoldighed af fuglearter i deres naturlige omgivelser. Alle vores rejser kan tilpasses dine behov og ønsker, så du får lige præcis den rejse som du ønsker dig. 

 

Du kan f.eks. tage på fugleeventyr i Singapore og Malaysia. Man tror det næppe, når man ser Singapores “skyline”, men i et lille hjørne af øen findes et sandt paradis for fugleelskere. Her stopper alverdens trækfugle på deres vej fra Australien mod nord – kun en kort køretur fra shopping og skyskrabere. Her begynder denne rejse.

Turen går videre med lokal bus til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, hvorfra der er flere udflugter inkluderet. I Taman Negara venter jungletrekking og masser af fuglekiggeri, inden I rejser videre til englændernes gamle bastion, Cameron Highlands. Regnskoven ved Belum er noget af verdens ældste tilbageværende regnskov og er både hjem for tigre, elefanter og bjørne. Og så er det eneste sted i Malaysia, hvor man finder alle ti arter af næsehornsfugle på ét sted.

 

Eller hvis du ønsker en anden form for fugleferie, så kan du også køre selv på fugletur i Costa Rica. Denne rejse er tætpakket af store oplevelser, hvor I får mulighed for at opleve tukaner, hejrer, kolibrier og den farverige quetzal - og så er det endda kun et lille udpluk af alle de fugle, som Costa Rica gemmer på. På denne rejse vil du kunne tage turen i eget tempo og simpelthen bare nyde og indånde naturen og dyrelivet i Costa Rica. 

 

Find flere af vores fuglerejser herunder eller kontakt os her for mere information om dit næste store fugleeventyr.

Ingen destinationer fundet

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{hctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte rejseforslag

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}