Loading…

Naturrejser

Udforsk naturen

Naturrejser

Drømmer du om en rejse, hvor du kommer til at opleve naturen fra dens bedste side og hvor man bare kan indånde og nyde de forskellige landskaber man møder på sin rejse?  

 

Her hos Hannibal Travel tilbyder vi en bred vifte af rejser, hvor naturen og oplevelser kommer i første prioritet. Alle vores rejser kan skræddersyes efter dine behov og ønsker. Så hvis det er Amazonas junglen du vil opleve eller den afrikanske savanne, så sørger vi får at du får lige præcis den rejse du har ønsket dig. 

 

Oplev f.eks. Guyanas fantastiske natur, hvor du  nogle af Guyanas klassiske områder og største seværdigheder med besøg ved det imponerende regnskovs omgivne vandfald Kaieteur, inden der flyves til den centrale regnskov, hvor vandreture og sejlture fører jer tæt på junglens flora og fauna, selv helt oppe i trætoppene. Måske får I den sky jaguar at se inden I bevæger jer til en traditionel Makushi indianerlandsby og lærer om dagliglivet i Guyanas interiør. 

 

Eller tag på vandreferie på Madeira, hvor I får lov til at opleve naturskønne Madeira. I får mulighed for at opleve "Atlanterhavets Perle" til fods langs øens berømte "levadaer", der løber på kryds og tværs og op og ned. Der er vandring i flere forskellige sværhedsgrader, og hvis man helst vil slippe for at være rygsæksrejsende, kan man få bagagen transporteret fra hotel til hotel.

 

Find flere af vores rejser herunder eller kontakt os her for mere information om dine næste drømmerejse.

Ingen destinationer fundet

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{hctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte rejseforslag

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}