Loading…

Tips & artikler

Start planlægningen her.

Mangler du lidt inspiration eller idéer til den næste rejse, så er du havnet det rigtige sted. Vi skriver artikler med tips, gode råd og om oplevelser, så din rejse bliver bedre og nemmere. 

Vi har over 30 års erfaring i at lave skræddersyede rejser på egen hånd og vi har været næsten alle steder. Det betyder også, at vi har oplevet en masse, som danner baggrund for en masse sjove og gode historier, som vi kan dele med jer. Så har du lyst til at få inspiration til din næste rejse eller rejseaktivitet, så læs med her, og find ud af, hvad vores favoritoplevelser har været.

Før afrejse

FAQ: Utryg ved at rejse? Sådan kan du afbestille og få pengene tilbage

Under rejsen

Rejser med børn

Gør en forskel - "Pack for a purpose"

Flere rejseartikler om alt fra USAs bedste nationalparker til at bo lokalt på Cuba. 

 

Rejsekataloger

Rejsekataloger er noget, der hører fortiden til. Bortset fra at det er det ikke. Rejsekataloger giver ro og plads til inspiration og fordybelse uden at blive forstyrret af teknologiens bimlen og bamlen. 

Vi har lavet kataloger til en række af vores rejsemål. Et katalog til hvert rejsemål. Så undgår man at miste overblikket. Du kan downloade katalogerne helt gratis og uforpligtende her. Så er de lige til at printe ud og have ved hånden, når man skal snakke om den næste rejse. Vi sender dem ikke med posten, men du er velkommen til at hente kataloget på vores kontor i centrum af Aarhus. 

100% uforpligtende tilbud.

Er der spørgsmål, som du ikke fik svar på, så kontakt os på 70 270 370, info@hannibal.dk - eller bestil et uforpligtende tilbud på din næste rejse.

 

Nyhedsbrev