FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Tips & artikler

Vi elsker at dele vores gode rejsetips og vores egne fantastisk oplevelser

Hver gang ferien skal planlægges, kommer der gerne en masse praktiske spørgsmål. Specielt hvis man skal et nyt sted hen, kan det være svært at holde overblik over, hvad det egentligt er, man skal huske på, og tage stilling til. Derfor vil vi gerne dele vores tips om, hvad man skal huske før afrejse.

Men ikke alle typer af ferier kræver den samme forberedelse. Specielt familieferier kan nogle gange være udfordrende at få til at hænge sammen, så alle bliver glade. Heldigvis deler vi også gladeligt ud af tips til rejser med børn, så familiefreden er sikret, mens i danner minder for livet.

Fordelt imellem os her i huset er der næsten ikke en eneste destination, vi ikke har udforsket. Det betyder også, at vi har oplevet en masse, som danner baggrund for en masse sjove og gode historier, som vi kan dele med jer. Så har du lyst til at få inspiration til din næste rejse eller rejseaktivitet, så læs med her, og find ud af, hvad vores favoritoplevelser har været.

Og husk altid: vi ved meget mere, end vi her kan fortælle. Kontakt os - eller bestil et uforpligtende tilbud på din næste rejse.

Find også information om Hannibals Tryghedsgaranti samt Covid-19 og din rejse her.