Loading…

Malawi

Udvalgte rejseforslag i Malawi

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte udflugter i Malawi

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Malawi

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Lake Malawi

Lake Malawi (også kaldet Lake Nyasa) ligger i fordybningen af Great Rift Valley og er Afrikas tredjestørste indsø med et areal på ikke mindre end 20% af landets samlede størrelse. Shire River løber fr…
Læs mere
Uberørt strand og frodig skov ved Lake Malawi
Malawi ligger i det sydøstlige Afrika - omgivet af Tanzania, Zambia og Mozambique. Landet er langt og smalt og strækker sig langs med vest- og sydsiden af Lake Malawi. Fra nord til syd gennemløbes Malawi af Great Rift Valley.

Landet er kendt for sin venlige befolkning, der synes at sende smil mod besøgende, uanset hvor i landet man rejser. En stor del af befolkningen lever af landbrug, og har fortsat en simpel levevis. De har bevaret deres autentiske levemåde og respekterer i høj grad stadig deres forfædres kultur og tradtioner.

Landet er desuden berømt for de store forskelle som Malawis landskab byder på. Fra den enorme, blå sø Lake Malawi, til Mt. Mulanjes høje tinder og fra Zomba plateauets tågeskov til Nyika plateauets enorme græsmarker.

Lake Malawi
Lake Malawai er kronjuvelen blandt Malawis attraktioner. For et land, der ellers er uden kyster, har søen stor betydning. Den rige fiskebestand har ført til, at der er spredt små fiskerlandsbyer langs kysten. Hver morgen står fiskerne op, går ombord i deres små både og sejler ud på søen for at skaffe dagens fangst. Landets dyreliv har en naturlig adgang til frisk vand og landskabet er frodigt rundt om søen. Langs søens bredder finder man kilometervis og atter kilometervis af gylden sandstrand. Og med søens enorme størrelser kan man næsten få fornemmelsen af at været på solferie ved havet, når man graver tæerne ned i det varme sand og nyder udsigten og den krystalklare sø.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}