Loading…

Rejser med børn

Børn er ingen hindring for at rejse! Men det kræver lidt mere forberedelse, så både børn og voksne får en god oplevelse. En gang imellem er det nødvendigt at gå på kompromis, så alle får en god ferie - men det behøver ikke betyde, at børnene altid skal have ret. Det er jo hele familien, som er på rejse! 

Vi opfordrer altid til, at man har lidt ekstra tid i programmet, når man rejser med børn. Der skal være tid til at fordøje oplevelserne, til at spise en is og til at lege i poolen. Når det så er sagt, kan man sagtens tage ud og opleve en masse, når man rejser med sine børn. Nedenfor kan du finde beskrivelser af Jesper Hannibals oplevelser, når han har rejst med sine børn - trekket på Inkasien, udforsket Cuba og beundret det forunderlige dyreliv på Galapagos. Børnene har aldrig været en hindring. Tværtimod, det giver blot endnu en dimension til rejsen, når man ser børnenes glæde ved at opleve verden.

Se eksempler på nogle af vores forslag til rejser med børn - og læs om vores egne rejser med børn.

Tag børnene med på Galapagos

Af Jesper Hannibal
Galapagos er fantastisk, men når man i tilgift til en rejse til Galapagos får lov at opleve den gennem øjnene af sine børn, så er det noget helt fantastisk.

 

Trek på Inkastien med børn

Af Jesper Hannibal
Børn er ingen hindring for et trek på Inkastien - heller ikke selvom, om de selv skal bære deres bagage.... 

 

Cuba taler til børnene

Af Jesper Hannibal
Børn er gode rejsende. Og på Cuba er der udfordringer til alle sanser!

Trustpilot