Loading…

Nordamerika

Rejser til Nordamerika

Udvalgte rejseforslag i Nordamerika

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Nordamerika

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Nordamerika

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Nordamerika - noget for enhver


Nordamerika er et enestående kontinent med uanede muligheder for at sammensætte en rejse, der passer til både børn, voksne, legebørn, eventyrer, livsnydere og naturelskere.

Rejser i USA
Alene USA kan opfylde de fleste ønsker - tænk bare på de sagnomspundne Hawaii-øer med strande og surfing; de storslåede naturlandskaber i Californiens nationalparker; storbyer som New York, San Francisco og Los Angeles; solskinsstaten Florida med Disney World, Universal Studios og Kennedy Space Center - og vi kunne blive ved.

USA er perfekt til kør-selv, og mange drømmer sikkert også om at køre på Route 66 i en rigtig amerikansk "flyder" eller måske en Harley Davidson. Vi har indtil flere forslag på kør-selv ruter, men sætter selvfølgelig gerne turen sammen, præcis som I ønsker.

Rejser i Canada
Canada byder også på enestående oplevelser, og her er naturen i højsæde. Der venter den besøgende bjergtagende naturscenerier, der kan opleves med både bil, bus, tog og båd.

USA & Hawaii

Rejser til USA – mulighedernes land USA er - om noget - mulighedernes land. Om I er til livlige metropoler, fantastiske naturoplevelser, små hyggelige byer, lækre strande - eller om bare I vil opleve…
Læs mere
Frihedsgudinden og det amerikanske flag i New York

Canada

Velkommen til verdens næststørste land, der med et befolkningstal på knap 35 mio. har albuerum til alle. Her har I muligheder for at få en pragtfuld ferie omgivet af forrygende natur, spændende histor…
Læs mere
Banff alberta