Loading…

Mauritius

Udvalgte rejseforslag i Mauritius

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Mauritius

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Mauritius

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til Mauritius


Mauritius er et paradis for alle, der drømmer om hvide sandstrande, lyden af palmesus, vandsportsaktiviteter i alle afskygninger og ikke mindst luksus og service i topklasse. Denne fantastiske tropeø er med sine vidunderlige strande, smukke natur og hyggelige hovedstad en perfekt feriedestination i sig selv. Mauritius er dog også oplagt, som afslutning på en ferie i Sydafrika, der ligger fire timers flyvning derfra.

Strandene og de fantastiske hoteller er øens hovedattraktion, og med sin 330 km lange kystlinje omkranset af koralrev, er der god plads til vandhunde og strandløver. De bedste strande finder man på nordkysten og østkysten.

Nordkysten tiltrækker de fleste turister. Her finder man Grand Baie, der lokker med hoteller i alle standarder, restauranter, barer og butikker. Det er også øens varmeste område, da det ligger godt beskyttet mod de sydøstlige vinde.

Østkysten er mere uberørt og her finder man den ene kridhvide sandstrand efter den anden. Især området omkring Belle Mare er et sandt tropisk paradis. I modsætning til nord- og vestkysten er det mere blæsende på østkysten, hvilket ikke nødvendigvis er et minus. I de varmeste måneder er vinden fra havet en befriende brise, mens den om vinteren gør kysten til et mekka for sejlere.

Se vores forslag til badeferie i Mauritius eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Mauritius er dog ikke kun sand og vand. Det centrale plateau, der gradvist hæver sig fra nordkysten for brat at falde ved sydkysten, er omkranset af fire bjergkæder.

Bjergene er ikke overvældende - det højeste er 828 m - men mange har dramatiske og smukke formationer. Den megen nedbør på plateauet har skabt flere floder og vandfald og giver næring til en smuk og frodig vegetation.

Port Louis er Mauritius’ tropiske hovedstad, og den er bestemt et besøg værd. Det er en by med smukke minder fra kolonitiden, smalle alléer med små faldefærdige huse, beskidte og ujævne gader med kaotisk trafik, moderne indkøbscentre, farverige markeder med alt fra kunsthåndværk og souvenirs til krydderier og urtemedicin, samt den hyggelige havnefront, der minder lidt om Cape Town’s berømte Victoria & Alfred Waterfront.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Mauritius

Selvom Mauritius ikke er nogen stor ø, kan landet byde på lidt af hvert. Tjek de forskellige områder ud i menuen i højre side, hvis du ønsker at blive klogere på, hvor på øen din rejse skal gå til.
Læs mere
Båden ligger for anker, Mauritiu

Nordlige Mauritius

Grand Baie er det, de fleste forbinder med det nordlige Mauritius og er gennem tiden blevet en af de mest populære turistmål i Mauritius. Området har to strande, hvoraf La Cuvette er den bedste - et d…
Læs mere
Flot landskab af blomster i nordlige Mauritius

Centrale Mauritius

Øens hjerte, det centrale Mauritius, er det køligste område på Mauritius og får generelt mere regn end alle andre steder på øen. Det centrale Mauritius byder ikke på hvide sandstrande, strålende solsk…
Læs mere
Ganga Talao - naturlig sø i det centrale Mauritius

Østlige Mauritius

Mauritius’ østlige kyst er knap så gearet til turismen, som den nordlige og vestlige del af øen. Der er resorts på den østlige kyst, men området føles fortsat forholdsvist uberørt af turismen. Det er…
Læs mere
Ile aux Cerfs, Mauritius

Sydlige Mauritius

Den sydlige del af Mauritius gemmer både på det vildeste og samtidig noget af det smukkeste landskab, som øen kan byde på. Ved kysten er der stenede strande, hyggelige fiskerlandsbyer og sandstrande o…
Læs mere
Hvide sandstrande, det sydlige Mauritius

Vestlige Mauritius

Mauritius vestlige og sydvestlige kyst er det tørreste område på øen. På den vestlige del af øen er der mere vindstille, og derfor finder man laguner, hvor vandet står stille nok til, at man kan svømm…
Læs mere
De farvede bakker ved Charmarel