Loading…

Vestlige Mauritius

Mauritius vestlige og sydvestlige kyst er det tørreste område på øen. På den vestlige del af øen er der mere vindstille, og derfor finder man laguner, hvor vandet står stille nok til, at man kan svømme, snorkle, dykke, stå på vandski, ro i kajak, sejle i pedalbåd eller lave andre sejleaktiviteter.
Hvis man har et ønske om at svømme med vilde delfiner, er det også bedst på vestkysten. Det gælder hele året rundt, og i september kan man desuden være heldig at spotte hvaler.

Det skal man se

Flic en Flac er en populær turistattraktion, hvis man er til afslapning og solbadning. Med dets hvide sandstrande, klare vand og beboelige bungalows er det attraktivt at tage hertil for at bade og snorkle. Den lille kystby har også en række restauranter samt et livligt natteliv.
Landsbyen Chamarel er kendt for de omkringliggende bakker, hvor jorden er farvet i syv forskellige nuancer – et naturligt fænomen som er helt fantastisk. Derudover har byen nogle charmerende restauranter og velkendt for dets romfabrik, hvor man kan lære alt om destillation og endda få lov at smage på forskellige slags rom. Udsigterne over havet samt den vestlige kyst er også vildt flotte især ved solnedgang.
Nationalparken Black River Gorges befinder sig også i det vestlige Mauritius – en smuk og frodig oplevelse, som gemmer på et væld af forskellige plante- og fuglearter. Nationalparken dækker over et stort område og beskytter mange meget truede indfødte planter og dyr. Der er endda mulighed for at opleve planter og fugle, som kun findes i Mauritius. Der er mange større stier rundt i parken, men det er også muligt at hike på mindre stier, hvor der kræves et solidt fodtøj.

Halvøen Le Morne Brabant er svær at komme udenom, når man opholder sig på Mauritius. Le Mornes bjerge er et erindringsmærke for slavetiden i Mauritius og gemmer på en barsk historie. Det var her de undslupne slaver skabte små beboelsessteder i grotter og på bjergtoppen. I dag er Le Morne et symbol på slavernes kamp for frihed samt at finde på UNESCO’s verdensarvsliste.

Tamarin Bay er et populært surfingområde og er især kendt for to spots – Dal, syd for bugten, og Black Stone, nord for bugten. Derudover er Tamarins saltområder også en spændende oplevelse, hvor man ser, hvordan man laver salt. Tamarin er ideelt for saltproduktion på grund af de tørre vejrforhold.

Udvalgte hoteller i Vestlige Mauritius

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere