Loading…

New Zealand

- Et sandt eventyrland

Udvalgte rejseforslag i New Zealand

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i New Zealand

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i New Zealand

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til New Zealand


En rejse til New Zealand er på mange måder en rejse til en sandt eventyrland. Variationen af landskaber er sjældent set på et så relativt lille område. Her er endeløse sandstrande, snedækkede bjergkæder, gletsjere, smukke søer, dybe fjorde, rivende floder, vulkaner og uudforsket regnskov. Indimellem må man næsten knibe sig selv i armen for at forvisse sig om, at det hele faktisk er virkeligt. Det er det!

Se vores forslag til individuelle rundrejser i New Zealand eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Kør-selv i New Zealand
New Zealand egner sig fortrinligt til en kør-selv rejse. Afstandene er små, og med egne hjul kan man stoppe, hvor og hvornår man vil. Om man vælger en bil eller en autocamper i New Zealand er op til den enkelte. Og vil man ikke selv køre, er det stadig masser af muligheder for at opleve landet. Her findes et veludbygget bus- og tognet, og der er et stort udvalg af guidede ture.

En rejse i New Zealand er først og fremmest en naturrejse. Man skal UD og opleve. New Zealand byder på flere enestående oplevelser som f.eks. at svømme med delfiner, se hvaler eller opleve sæler og pingviner svømmende omkring jeres båd, når I sejler på fjerntliggende fjorde. For de eventyrlystne er der mange udfordrende aktiviteter som white-water rafting, bungy jumping og faldskærmsudspring.

Læg dertil at new zealænderne - eller kiwierne som de kalder sig selv - er et umådeligt gæstf-rit og venligt folk, og man har alle ingredienserne til en helt perfekt rejse!

Landet er lidt større end Storbritannien med et indbyggertal på kun godt 3,8 millioner. Der er to forskellige klimabælter i New Zealand. Helt oppe nordpå er der subtropisk klima og i syd finder man mere subarktiske forhold. New Zealand består af Nordøen, Sydøen og Stewart Island.

Når man er i den ende af verden, så er det oplagt at kombinere en rejse til New Zealand med Australien eller Fiji. Det er både trygt og en kæmpe oplevelse at rejse til New Zealand med børn.

Vandring
New Zealand er eminent til vandreture af kortere eller længere varighed. En vandretur, hvor man har mindst en overnatning, bliver i New Zealand kaldt for "tramping". Det er nærmest en nationalsport og med god grund - stierne er velafmærkede, der er overnatningsmuligheder i alle prisklasse og naturen er ganske simpel enestående. Og det er noget for enhver smag! Er man eventyrlysten planlægger man bare sin egen tur - og har man ikke det store kørekort i Grønspættebogen, kan man komme med på guidede vandreture, hvor bagagen bliver transporteret, og man sover på lækre lodges. Èt er sikkert; man skal ud i naturen!

Vin
Siger man New Zealand, siger man også vin. Landet producerer fremragende vin, og man kan med lethed arrangere en hel rejse til New Zealand, som kun har vin som omdrejningspunkt.

Praktiske informationer

Der kører busser af god standard med aircondition – det kan være en god idé at medbringe en trøje/fleece, da det sommetider er rigtig koldt i busserne.

Det er også muligt at rejse med tog. Togene er i god stand og er mange gange en oplevelse i sig selv, idet man ofte kommer endnu tættere på den fantastiske natur, som New Zealand gemmer på. 

På en rejse til New Zealand gives drikkepenge efter samme regler som i Danmark: Man vil blive glad for at få dem, men det forventes ikke.

Den lokale valuta er newzealandske dollar (NZD). De kan købes hjemmefra inden afrejse, men kan også hæves i hæveautomater på New Zealand. Vi anbefaler, at man hæver lidt valuta hjemmefra, så man har til uforudsete hændelser. Man kan overalt på New Zealand i større butikker og restauranter betale med internationale kreditkort såsom Visa og Mastercard.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

New Zealands nordø

Den new zealandske nordø byder på et møde med aktive vulkaner, spruttende gejsere, boblende mudder og de høje, gamle kauri-træer. Helt mod nord venter Bay of Islands' endeløse strande og hvidt sand sa…
Læs mere
Auckland er bygget på vulkaner, Auckland, New Zealand

New Zealands sydø

New Zealands sydø er for mange danskere den mest spektakulære ø. Her er bjergene højest og fjordene dybest, og her er hvaler og pingviner - og verdens eneste fastlands-ynglingskoloni for albatrosser.…
Læs mere

Stewart Island

Stewart Island - det må være sådan, hele New Zealand var før masseturismens indtog. Enestående natur. Uberørte hvide sandstrande og blågrønt hav. Stewart Island skal på listen, hvis man vil på van…
Læs mere