Loading…

Forenede Arabiske Emirater

Rejser til De forenede Arabiske Emirater


UAE (United Arab Emirates), som de ofte også bliver kaldt, blev dannet i 1971 og består af 7 emirater. Emiraterne er det perfekte sted at lave et stop på en rejse fra eller til Asien, Oceanien eller Afrika eller "blot" en fantastisk mulighed for at slippe væk fra den danske vinter. Her er sol, varme, arabisk kultur med smukke moskeer og souk'er med krydderier og farvede lamper - og masser af shoppemuligheder.

For 200 år siden var området ikke andet end ørken, og befolkningen levede primært af perlefiskeri og pirateri. I 1960'erne blev der imidlertid fundet olie i området. Med oliefundene fulgte velstanden, og De Forenede Arabiske Emirater er i dag et af verdens rigeste muslimske lande - og et af de vigtigste olieeksporterende lande i verden. Langt størstedelen af føderationen er stadig ørken, hvilket gør kontrasterne så meget større.

Dubai er det mest kendte emirat - men faktisk er Abu Dhabi det rigeste af de syv emirater. Abu Dhabi er hovedstad i hele føderationen og er navnet på både en by og et emirat.

Rejser i Dubai
Uanset hvor man befinder sig i Dubai, melder tanken sig, at byen på et tidspunkt må være blevet stillet overfor et valg: alt eller intet - og valget faldt på alt! Her er luksushoteller, som overgår den vildeste fantasi, indendørs ski-arenaer, kunstige øer, verdens højeste bygning, og verdens største shoppingcenter med et akvarium, der har verdens største akrylplade. Det er et forunderligt miks af arabisk eventyr i den gamle souk og vestlig storbykultur - med mulighed for badeferie og ture til ørkenen.

Rejser i Abu Dhabi
Abu Dhabi ligger godt 100 km sydvest for Dubai. Selvom Abu Dhabi er mindre kendt end Dubai, er det bestemt ikke mindre imponerende. Faktisk er Abu Dhabi den egentlig pengetank i føderationen - det er her, olien er! Men det er også her, man finder den imponerende Sheikh Zayed Moske og Ferrari World med verdens hurtigste rutsjebane (240 km/t). Og så er der naturligvis også mulighed for badeferie og ture i ørkenen fra Abu Dhabi.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Abu Dhabi

Rejser til Abu Dhabi Abu Dhabi er mindre kendt end Dubai - og tempoet er (i hvert fald for en turist) måske derfor knap så hektisk som i Dubai. Der er dog ligeså stor mulighed for spændende oplev…
Læs mere
Moskeen i Abu Dhabi, De Forenede Arabiske Emirater

Dubai

Rejser til Dubai Man kan ikke undgå at blive imponeret over Dubai. Luften er varm og tør, og overalt stikker ørkenen sit golde ansigt frem. Men bygningerne er velholdte, plænerne grønnere, i shei…
Læs mere
Dubai

Udvalgte rejseforslag i Forenede Arabiske Emirater

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte udflugter i Forenede Arabiske Emirater

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Forenede Arabiske Emirater

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere