Loading…

El Salvador

- En surfers paradis

Rejser til El Salvador 


På en rejse til El Salvador er det natur og kultur, der er i centrum.

 

El Salvador har en utrolig rig flora og fauna, og økonomien nyder stor gavn af de mange kaffeplantager i højlandet og sukkerrørsmarker i lavlandet. Landets kyster er et surfers paradise uden lige og byder på verdensklasse bølger til at boltre sig i. 

 

Nedenfor ses et udbud af vores spændende rejser til El Salvador. De kan som altid skræddersyes efter netop jeres behov.

Udvalgte rejseforslag i El Salvador

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i El Salvador

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i El Salvador

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Om at rejse i El Salvador

El Salvador er kendt som ”40 minutters landet”– for da det ikke er ret stort, kan man på under en time netop komme fra Stillehavets strande til kraterkanten af vulkanen San Salvador i indlandet! 


Se vores forslag til individuelle rejser i El Salvador eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

 

En fantastisk mangfoldighed 
Bjergene, nationalparkerne, vulkanerne og alle de pittoreske, små landsbyer med kolonitidens charmerende arkitektur, er blandt højdepunkterne i landet. Man finder også spredte rester fra Maya riget, som strakte deres imperium helt herud. Landet har en rig flora og fauna, og økonomien nyder stor gavn af de mange kaffeplantager i højlandet og sukkerrørsmarker i lavlandet. Landets kyster er et surfers paradise uden lige. Her finder man nemlig intet mindre end verdensklasse bølger at boltre sig i.


Mellemamerika uden filter
El Salvadors navn vækker stadig minder om en brutal borgerkrig som blev udkæmpet i 80'erne, i dette det mindste af Mellemamerikas lande. Krigen er for lang tid siden forbi og folket, der engang udvandrede mod bedre jagtmarker, er nu for hjemadvendende med stigende optimisme og tro på deres lands fremtid. Infrastrukturen er blevet rigtig fornuftig og turismen blomstrer støt og roligt, til trods for at man stadig skal bevæge sig med sund fornuft i visse egne. Af samme grund anbefales det at arrangere sin rejse til landet med en god turoperatør.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Områder i El Salvador

 

El Salvador er et stadigt ubeskrevet blad for mange turister, men de der vover sig dertil er som regel begejstrede. Naturen er smuk, befolkningen venlig og den latinamerikanske stemning generelt rigtig autentisk. 

 

Klik videre ind på de forskellige områder og bliv inspireret til hvad din rejse til El Salvador skal indebære.

Det nordlige El Salvador

Det bjergrige landbrugsområde mod nord er populært blandt vandrende, som gerne vil nyde den uforstyrrede ro, den tidsløse horisont af bjerge, nåleskove og Honduras i det fjerne. Den absolutte perle i…
Læs mere
suchitoto

Det vestlige El Salvador

Her finder man hovedområdet for landets berømte kaffeproduktion samt frodige nationalparker med spektakulære vulkaner. Her er også fine, små byer og livlige markedspladser, vandfald og smukke søer og…
Læs mere
los volcanes

Det østlige El Salvador

Denne region har ikke helt så mange attraktioner i forhold til resten af landet, men dog skal nævnes de smukke, øde strande omkring El Cuco og Las Flores samt de små bjerglandsbyer hvor tiden synes at…
Læs mere
alegria