Loading…

Antarktis

Drømmer I jer væk til Antarktis?

 

Neden under ses et rejseforslag til Antarktis, men vi er i fuld gang med at skræddersy nye rejseforslag til vores hjemmeside.

 

Vi er specialister i at arrangere rejser til Antarktis, ring os op på 70 270 370, så sammensætter vi en rejse efter netop jeres ønsker!

 

 

 

 

 

 

Udvalgte rejseforslag i Antarktis

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Antarktis

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Antarktis

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til Antarktis

Under den sydlige jordkugles sommertid (november - marts) er der store isfri områder på den antarktiske halvøs nordvestkyst, som fungerer som ynglested for et stort antal havfugle såsom stormsvaler, skua'er samt fire pingvinarter.

På strandene og de spredte isflager ses et utal af pelssæler, krabbesæler, leopardsæler samt Weddell sæler. I vandene omkring halvøen svømmer finhvaler, pukkelhvaler, vågehvaler samt spækhuggere.

Vegetationen er sparsom på halvøen. Mos og lav vokser i overflod, mens de eneste højere plantearter er antarktiske dværgbunker og firlinge.

Se vores rejser til Antarktis eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Cuverville øen

Øen, ved indgangen til den smukke Errera kanal, er omgivet af stejle bjerge og gletschere på det Antarktiske fastland. Øen befolkes af en stor koloni Gento- pingviner, og de antarktiske planter kan også findes på øen. Vandet omkring øen er perfekt til at sejle rundt i zodiac både, da isbjerge ofte støder på land i nærheden.

Neko Havnen

Havnen er opkaldt efter et hvalfangerskib, som engang lå i havnen. Havnen er afgrænset af spektakulære gletschere og er et perfekt gå-i-land sted på det antarktiske kontinent. Gentoo-pingviner yngler på bakken ovenfor stranden. Desuden kan man ofte spotte Weddell sæler og pelssæler.

Paradise Bugten

Bugten er næsten ubeskrivelig på grund af det imponerende natusceneri. En ægte Antarktis oplevelse dannet af de dramatiske gletschere, som skyder op omkring bugten, hvor katedral formede isbjerge flyder rundt. Ind imellem kommer hvalerne også på besøg. Fra den argentinske Almirante Brown station kan man nå det Antarktiske kontinent.

Port Lockroy

Port Lockroy ligger på Goudier Øen. Under 2. verdenskrig byggede den britiske hær flere stationer på Antarktis. En af dem var Base A ved Port Lockroy. Efter krigen blev stationerne en samlet forskerstation indtil 1962. Bygningen er blevet renoveret og fungerer som museum samt posthus.

Lemaire kanalen

Den smalle og spektakulære kanal er omgivet af bjerge og gletschere, hvilket gør passagen til et smukt syn. Desuden rejser flere hvalarter igennem passagen, da kanel fungerer som en beskyttet vandvej for den antarktiske halvø.

Petermann Øen

Øen er beliggende syd for Lemaire kanalen. Her findes en af de mest nordlige Adélie pingvin kolonier. Desuden lever der Gentoo pingviner, og blåøjede topskarver yngler på den smukst placerede ø.

De argentinske øer

Dette er oftest den sydligste destination på den antarktiske halvøs krydstogter. Den lille halvø er beliggende ved breddegrad 65. Den ukrainske forskerstation Vernadskiy, som tidligere var britisk, er beliggende på Galindez øen. Her kan man opleve det hårde antarktiske klima og få et indblik i livet som forsker på dette sted.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Den Antarktiske Halvø

Der er adskillige ruter til Antarktis, hvoraf nogle kombineres med Falklands øerne, South Georgia og så videre. Længden varierer fra 11 - 21 dage. Flora og fauna Under den sydlige jordkugles sommertid…
Læs mere
antarktis