Loading…

Cambodia

- Et kongerige af vidundere

Rejser til Cambodia - et kongerige af vidundere


Cambodia emmer af en rolig stemning og storslåethed på én og samme tid.

 

Imponerende templer og en mørk historie, et utroligt venligt folk, farverige markeder, lækker mad og rolige øer - det er indbegrebet af Cambodia. Tag hertil, mærk stemningen og bliv forelsket i alt hvad dette smukke land har at byde på.  

 

Nedenfor ses et udbud af vores spændende rejser til Cambodia. De kan som altid skræddersyes efter netop jeres behov.

Udvalgte rejseforslag i Cambodia

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Cambodia

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Cambodia

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til Cambodia 

For mange mennesker er navnet på den lille sydøstasiatiske stat forbundet med Pol Pot og Khmers Rouges rædselsregime. Men selvom de sorte år mellem 1975 og 1979 naturligt nok fylder meget i nationens historie, er dét, som slår én først ved mødet med det cambodjanske folk og dets historie, den stolthed og storhed, som landet udstråler.

De fleste kender Cambodia for Angkor Wat - men en rejse til Cambodia byder på mange andre oplevelser.

Se vores forslag til individuelle rejser i Cambodia eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Siem Reap
Alle kommer til Siem Reap for at besøge Angkor Wat. Heldigvis er byen i sig selv vældig hyggelig - specielt det gamle, franske kvarter med hyggelige kolonitidsbygninger er bestemt et besøg værd. Om aftenen, når folk vender tilbage fra Angkor Wat, kommer der liv i natmarkedet og restaurantgaden - maden er god og billig.

Angkor Wat
Siden valget i 1993 har landet været åbent for rejsende, som i stadigt stigende antal er kommet hertil for at opleve de fantastiske bygningsværker og kulturen. Det er naturligt nok det fantastiske Angkor Wat, som tiltrækker sig størst opmærksomhed.

Phnom Phen
Men hovedstaden Phnom Pehn er bestemt også seværdig. De brede alléer, de smukke huse fra kolonitiden, templerne, basaren og det lille frugt- og grøntmarked ved floden er alt sammen med til, at gøre oplevelserne fuldendte.

Sihanoukville
Strandbyen, Sihanoukville er berømt for sine strande og byder samtidig på masser af liv. Vil man hellere have lidt mere fred og ro, kan man nemt tage en taxa eller tuk-tuk til en af de nærliggende strande, hvor der er knap så meget leben. Der ligger et hav af øer udfor kysten, hvoraf de fleste er meget primitive - men meget autentiske.

Koh Rong
Koh Rong er en af de idylliske øer, man kan sejle til fra Sihanoukville. Koh Rong er den anden største ø i Cambodia og byder derfor på gode muligheder for andre aktvitieter, hvis ikke man kun vil ligge på stranden. Tag en tur på mountainbike op i bjergene og nyd de mange smukke vandfald eller find jeres egen strand, hvor der ikke er andre mennesker.

Tag børnene med
Tag børnene med! Cambodia forbindes ikke så ofte med familieferier, men derfor skal du ikke lade børnene blive hjemme - tværtimod. Landet er ikke at sammenligne med nabolandene Thailand og Vietnam, men derimod en mindre turistet perle, hvor I som familie kan få store natur- og dyreoplevelser.
Eksempler på oplevelser i børnehøjde er skattejagt i Angkor Wat, en tuk tuk tur, badeferie og snorkling eller en sejltur på Tonle Sap søen, hvor husene står på pæle.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Områder i Cambodia

 

Cambodia ligger lige i smørhullet mellem Vietnam og Thailand og byder på imponerende templer, venlige lokale og smukke sandstrande, der ikke skal deles med lige så mange andre turister, som man skal i nabolandene.

 

Klik videre ind på de forskellige områder og bliv inspireret til hvad din rejse til Cambodia skal indebære.

Cambodias Kyst

Cambodias kyst byder på flere lækre strande især omkring Sihanukville. For dem, der ønsker en afslappet strandferie, kan det anbefales at tage ud til nogle af de mange øer, der findes ud for Cambodias…
Læs mere

Vestlige Cambodia

Perlen i det vestlige Cambodia er uden tvivl Angkor Wat templet og de utolig mange andre spændende ruin templer, som naturen langsomt tager herredømmet over. Siem Reap er byen, som grundet Angkor Wat…
Læs mere

Østlige Cambodia

Det østlige Cambodia byder på frodige omgivelser omkring Mekongflodens bred, hvor den snor sig ned gennem landet. Fra Laos løber floden ned igennem Cambodias hovedstad Phnom Penh og videre til den vie…
Læs mere