Jordan
I:\AXUMIMAGES\Mellemøsten\Jordan\Monastery 3
Du er her:
  • Jordan

Rejser til Jordan


Et imødekommende og gæstfrit folk, store naturoplevelser - lige fra verdens måske smukkeste ørken til varme kilder og Det Døde Hav - vilde aktiviteter, luksushoteller og beduintelte i ørkenen, historiske ruiner - ja, sågar en glemt by, man kun kan komme til ved at gå gennem en lang, snæver kløft. Alt dét får man på en rejse til Jordan.

Se vores forslag til individuelle rejser i Jordan eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.


Udvalgte rejseforslag i Jordan

Al-Siq 2
Eventyr i Jordan

Områder i Jordan

I:\AXUMIMAGES\Mellemøsten\Jordan\Monastery 3

Den lyserøde by

Petra – et af verdens 7 nye vidundere – bør alle opleve på en rejse til Jordan. For over 2000 år siden huggede nabatæerne en by ind i klipperne midt i ørkenen. Byen er skjult blandt klipperne og for at komme dertil, bevæger man sig gennem en lang slugt, hvor de stejle klippevægge knejser på hver side af den smalle sti. Når man kommer ud af slugten, støder man på en af Petras smukkeste bygninger – Skatkammeret – der blev brugt som kulisse i filmen Indiana Jones og det sidste korstog.

I:\AXUMIMAGES\Mellemøsten\Jordan\Church-Mosaic 3 Madaba

Ørkenen


Gå ej heller glip af den dramatiske rødstensørken Wadi Rum. Mange forbinder måske en ørken med et øde og goldt landskab, men ørkenlandskabet er også imponerende og smukt. Bevæg jer gennem ørkenen på kamel eller med firehjulstrækker og overnat i en beduinlejr. Her er stjernehimlen klarere end noget andet sted, og stilheden indbyder til ro og fordybelse.

I:\AXUMIMAGES\Mellemøsten\Jordan\North Theatre

Koraller og Det Røde Hav


Søger man afslapning ved havet og dykning eller snorkling blandt smukke koraller og farverige fisk, så er Aqaba stedet. Her kan man slænge sig på en strand og komme helt ned i tempo.

I:\AXUMIMAGES\Mellemøsten\Jordan\Ibex trail

Salt og Det Døde Hav


Følelsen af at flyde på vandet er helt speciel og strider generelt imod alt, man har lært. Det er ikke desto mindre realiteten, når man begiver sig ud i Det Døde Hav. Saltkoncentrationen er så høj, at man flyder ovenpå, som var man en korkprop.

Ma'in Hot Springs 1

Hovedstaden, romerske ruiner og sandslotte


Amman byder på et interessant møde mellem det moderne og den gamle bydel. Gå en tur gennem en af de gamle basarer – gæstfriheden er stor, og der er gode chancer for at blive budt på en kop te. Ikke langt fra Amman ligger de romerske ruiner, Jerash, og ørkenborgen, Aljoun, der begge gemmer på spændende historie.

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/