Rejser til Caribien - Sansernes Paradis


Se vores forslag til individuelle rejser i Caribien eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Caribien tilbyder sanseoplevelser på alle fronter. Allerede i lufthavnen fornemmes en anden rytme i livet. Ingen går målbevidste med travle skridt - alle slentrer af sted og har tid til at hilse på bekendte. I byerne ser husene ud som om, de var malet med farver købt på et ophørsudsalg, men danner på forunderlig vis et balanceret hele med de hvide strande, det turkisblå hav og de grønne, skyggende palmer. Overalt lyser brede, hvide smil op i brune ansigter, og latter og musik breder sig fra små beværtninger til gader og stræder.

Rejser i Cuba
I byerne står faldefærdige bygninger side om side med smukke eksemplarer af kolonitidens arkitektur. De karakteristiske amerikanerbiler fra 50'erne præger bybilledet sammen med hestevogne og folk, der roligt slentrer afsted eller forsamles på gadehjørnerne. På landet venter en fantastisk natur med frodig vegetation, tobaksplantager og sukkerrørsmarker, der stadig pløjes med oksekærrer. Glem ikke, at Cuba er et tropisk paradis, der byder på kridhvide strande med kokospalmer og turkisblåt hav med masser af muligheder for dykning og snorkling. Ingen har travlt på Cuba. Her oser af livsglæde, salsarytmer og gæstfrihed!

Rejser i Trinidad & Tobago
Med en beliggenhed kun 11 kilometer fra Venezuela er Trindad og Tobago meget tættere på Sydamerika end på de nordlige caribiske øer - og det bemærker man alle steder i naturen. En rejse til Trinidad og Tobago er derfor perfekt til dem, som gerne vil have en kombination af naturoplevelser, ægte caribisk stemning og fantastiske strande.

Rejser i Den Dominikanske Republik
Rejser til Den Dominikanske Republik forbindes ofte med charterrejser. Men bevæger man sig væk fra hotellet venter der både spændende og aktive oplevelser.

Rejser til ABC-øerne
Aruba, Bonaire og Curacao - som tidligere hed De Nederlandske Antiller - refereres også til som ABC-øerne. De ligger ud for Venezuelas nordkyst og er - selvom de ligger så tæt på hinanden - meget forskellige. Aruba er kendetegnet ved sine fantastiske strande og caribiske rytmer, mens Bonaire er et særdeles velegnet rejsemål for dem, som vil have fantastiske dyreoplevelser.

Rejser til Guadaloupe
På grænsen mellem Atlanterhavet og det Caribiske hav finder man en lille øgruppe, der oppefra kan forveksles med en sommerfugl - Guadeloupe. Her er tropisk regnskov, smukke strande og kreolsk kultur forenet til et lille paradis.

Rejser til Martinique
Martinique byder på en fantastisk og alsidig natur. I nord møder man tropeskov og sorte sandstrande. I syd hersker hvide sandstrande og fredelige bugter. Overalt møder man en venlig befolkning, og man må endelig ikke glemme at nyde øens specialteter - heriblandt rommen.

Rejser til Saint Lucia
Saint Lucia er en af Caribiens mest naturskønne øer. Regnskovsdækkede bjerge afløses af vilde kyststrækninger med isolerede bugter, hvor smukke strande gemmer sig.

Rejser til Barbados
Barbados byder på fantastiske strande i det caribiske øhav og gode muligheder for at snorkle. Hovedstaden Bridgetown er en livlig by med moderne forretninger side om side med kreolske markeder. Midt på øen hersker sukkerplantagerne og i undergrunden et landskab af drypstensgrotter.