FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Guadeloupe, Caribien

Rejser til Guadeloupe


På grænsen mellem Atlanterhavet og Det Caribiske Hav ligger Guadeloupe, der set oppefra ligner en kæmpe sommerfugl omgivet af 6 ildfluer.

Guadeloupe, der er den største ø i gruppen, er adskilt af den smalle kanal Salt-floden. Den vestlige del af øen, Basse-Terre, har en tæt bevoksning, hvor de eventyrlystne kan gå på opdagelse i 17.000 ha tropisk regnskov. Den anden del, Grande-Terre, er den beboelige og administrative del af øen. Det anbefales at slå et smut forbi Pointe-à-Pitre for at beundre arkitekturen.

Øgruppen har 4 beskyttede naturparker med 300 kilometer vandreruter, vandfald, floder og tropiske blomster i den frodige og tætte regnskov, der slynger sig omkring vulkanen La Soufrière. Det er så godt som umuligt ikke at lade sig forføre af dette tropiske paradis, hvor de milde passatvinde blander sig med subtile dufte af krydderier.

Den kreolske kultur bidrager til øens skønhed. Farverige og festlige traditioner, karnevalets rytmiske danse, krydrede vestindiske specialiteter og mange musikalske strømninger - her bliver alle sanser forkælet. Når man er mæt af synsindtryk og farver, kan man dase på de brede, fine sandstrande ved det klare hav. Guadeloupe tiltrækker også mange sejlsportselskere. Og det er et smukt syn at opleve de magiske og hemmelighedsfulde landskaber fra et sejlskib.

Marie-Galante er frugtbar ø med en afslappet livsstil og en venlig befolkning. Det er rejsens kulinariske højdepunkt. Her kan man nyde den bedste rom, heraf tilnavnet "Øen med de hundrede møller".

Les Saintes er et populært turistmål, der består af to beboede øer, Terre de Haut og Terre de Bas, samt seks mindre øer med en vild natur og mange forskellige fuglearter. Terre de Haut er kendt for sin smukke bugt med krystalklart vand, den fantastiske Pain de Sucre og sin charmerende landsby med små, stille gyder. Terre de Bas er præget af marker og fiskeri.

La Désirade kan med rette kaldes Drømmenes ø. Her kan man kan koble helt fra på de uendelige sandstrande og svømme eller dykke ved det smukke koralrev.

Krydstogter fra Guadeloupe
Oplev den tropiske perle Guadeloupe med et tvist. For at få en uforglemmelig rejse, kan du kombinere en tur til Guadeloupe med hele 5-6 andre caribiske øer på et krydstogt. Sejler du fra Miami når du typisk kun 3-4 øer; men er du allerede i Caribien, kan du skrue ned for sejltiden, og på samme tid skrue op for oplevelserne. Ikke nok med, at man når rundt til flere øer, så varierer øerne i det sydlige Caribien også i langt højere grad sammenlignet med det nordlige Caribien, hvilket danner baggrund for et hav af unikke oplevelser.

Både Costa Cruises og MSC Cruises har ugentlige afgange fra december til marts, hvor man blandt andet stopper på det smukke Martinique. Begge rederier inviterer deres gæster på fantastiske ruter, hvor man kan udforske de smukke øer om dagen, og slappe af samt nyde et lækkert måltid om aftenen, mens man bevæger sig videre til næste stop på sin caribiske eventyrrejse.

Praktiske informationer

Vejret

{{city.City}}{{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°){{data.Temperature}}
Nedbør (mm){{data.Rainfall}}