FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Guadeloupe, Caribien

Rejser til Guadeloupe


På grænsen mellem Atlanterhavet og Det Caribiske Hav ligger Guadeloupe, der set oppefra ligner en kæmpe sommerfugl omgivet af 6 ildfluer.

Guadeloupe, der er den største ø i gruppen, er adskilt af den smalle kanal Salt-floden. Den vestlige del af øen, Basse-Terre, har en tæt bevoksning, hvor de eventyrlystne kan gå på opdagelse i 17.000 ha tropisk regnskov. Den anden del, Grande-Terre, er den beboelige og administrative del af øen. Det anbefales at slå et smut forbi Pointe-à-Pitre for at beundre arkitekturen.

Øgruppen har 4 beskyttede naturparker med 300 kilometer vandreruter, vandfald, floder og tropiske blomster i den frodige og tætte regnskov, der slynger sig omkring vulkanen La Soufrière. Det er så godt som umuligt ikke at lade sig forføre af dette tropiske paradis, hvor de milde passatvinde blander sig med subtile dufte af krydderier.

Den kreolske kultur bidrager til øens skønhed. Farverige og festlige traditioner, karnevalets rytmiske danse, krydrede vestindiske specialiteter og mange musikalske strømninger - her bliver alle sanser forkælet. Når man er mæt af synsindtryk og farver, kan man dase på de brede, fine sandstrande ved det klare hav. Guadeloupe tiltrækker også mange sejlsportselskere. Og det er et smukt syn at opleve de magiske og hemmelighedsfulde landskaber fra et sejlskib.

Marie-Galante er frugtbar ø med en afslappet livsstil og en venlig befolkning. Det er rejsens kulinariske højdepunkt. Her kan man nyde den bedste rom, heraf tilnavnet "Øen med de hundrede møller".

Les Saintes er et populært turistmål, der består af to beboede øer, Terre de Haut og Terre de Bas, samt seks mindre øer med en vild natur og mange forskellige fuglearter. Terre de Haut er kendt for sin smukke bugt med krystalklart vand, den fantastiske Pain de Sucre og sin charmerende landsby med små, stille gyder. Terre de Bas er præget af marker og fiskeri.

La Désirade kan med rette kaldes Drømmenes ø. Her kan man kan koble helt fra på de uendelige sandstrande og svømme eller dykke ved det smukke koralrev.

Krydstogter fra Guadeloupe
Kombiner denne perle med et interessant krydstogt rundt i det tropiske Caribien. Både MSC Cruises og Costa Cruises byder på spændende krydstogter med start fra Guadeloupe på 7 til 14 dage. Fordelen ved at starte turen fra Guadeloupe frem for den populære startdestination Miami er, at man vil opleve et langt bredere udvalg af det, som det fantastiske Caribien har at byde på. Grunden til det er, fordi man når langt længere nede i det caribiske paradis. Der er afgang fra Guadeloupe hver uge fra december til marts.