FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Martinique, Caribien

Rejser til Martinique


Martinique er en del af øgruppen de Små Antiller, hvor en undersøisk bjergkæde udgør grænsen mellem det Caribiske Hav og Atlanterhavet.

Øen har en fantastisk smuk og alsidig natur. Den nordlige del er præget af tropeskov og sorte sandstrande. I den sydlige del finder man i modsætning hertil hvide sandstrande og adskillige fredelige bugter med perlerækker af småøer til stor glæde for sejlsportselskere.

Her er sommer hele året rundt, og passatvindene afgiver en forfriskende brise, der får bladene på de smukt farvede bougainvillea, porcelænsroser, allamanda og andre tropiske blomster til at sitre. Øens natur opleves bedst ved for eksempel at sejle op ad floderne med kano/kajak eller ved at køre gennem den tætte tropiske regnskov på mountainbike.

Mont Pelée er med sine 1.397 meter det højeste punkt på Martinique. Oplev den betagende natur oppe i bjergene. Vestindiens mest berømte vulkan har en fantastisk historie og et dyre- og planteliv, der gør den unik.

Afsæt også tid til at besøge de forskellige museer, hvor man kan blive klog på Martiniques rige mangfoldighed og kulturarv.

Oplev øens golfbane i Baie des Flamands. Den blev designet af den kendte arkitekt Robert Trent Jones Sr. og er et af hans mest vellykkede projekter. Golfbanen ligger i landsbyen Trois-Ilets og respekterer øens naturlige omgivelser med strandbreder, træer, søer, bunkere og andre forhindringer fordelt over et areal på 63 hektarer. Det er uden tvivl en af de mest flotte 18 hullers-baner i denne del af verden.

Få en helt speciel oplevelse i en af landsbyen små byer. Om aftenen, under rytmerne fra folkedansene biguine, mazurka og zouk, kan du nyde et glas gammelt rom, som øen er så kendt for, til en colombo af lam, farseret krabbe, accraer (en slags beigneter) samt mange andre lækre kreolske specialiteter.