FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Cuba, Caribien

Rejser til Cuba


Cuba er den største af de caribiske øer. Her er 7000 km kystlinie, tusindvis af små-øer og over 300 strande at vælge imellem. Christoffer Colombus gik i land på Cuba i 1492 og øen rummer masser af minder fra kolonitiden. I Havana, Trinidad og Santiago de Cuba finder man koloniale kirker, paladser og museer. Cuba byder også på storslået natur i Viñales dalen, og over alt møder man en venlig og imødekommende befolkning.

Cuba var i mange år et lukket land for udlændinge, men i de seneste år har først Fidel og siden Raul Castro af økonomiske årsager åbnet dørene til denne socialistiske stat i den vestlige verden. Et land med en umådelig charme og en forfalden skønhed, der kun overgås af de smukke, kridhvide sandstrande og det krystalklare vand. Fra spændende kultur i hovedstaden Havana og kolonial charme i evigt smukke Trinidad til fantastisk natur i Vinales og smukke strande ved Cubas kyster og tropiske øer.

Se vores forslag til individuelle rejser i Cuba eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Bo lokalt på Cuba
Hos Jesper Hannibal Rejser kan vi tilbyde jer muligheden for at bo hos cubanske familier. I får dermed muligheden for at komme endnu tættere på cubanerne og opleve, hvordan deres dagligdag ser ud. Da cubanerne lægger deres hjerte og sjæl i deres hjem, vil man ofte opleve bedre standard end på nogle af de statsejede 3* hoteller. Da reglerne blev lempet for cubanerne, og det blev tilladt at drive en lille forretning, åbnede flere cubanere deres hjem op for turister og indrettede 2-3 værelser til formålet. Udover værelse med eget badeværelse og en hjemlig fornemmelse er morgenmad samt det første aftensmåltid altid inkluderet - og maden er af en hel anden kvalitet end den, de statsejede restauranter kan tilbyde.

Cuba - tag bare børnene med
Fra Trova'en lyder musikken allerede fra tidligt om eftermiddagen, og det lille cubanske orkester inviterer gerne børnene til at spille med på maracas. Figurer på meterhøje stylter omdanner Plaza de Armas i Havana til et børnekarneval. Ved poolen eller stranden er der rig mulighed for at børnene kan slå sig løs, mens forældrene tager en slapper. Skal det være ekstra let, er der selvfølgelig masser udmærkede muligheder for all-inclusive på Cuba Der er noget at hente for hele familien, når turen går til Cuba. Uanset om I ønsker natur, kultur eller afslapning ved kilometerlange strande, så har Cuba masser at tilbyde for både de yngste og de lidt ældre.

Cuba er for enhver
Cuba er en god rejsedestination uanset ønsker og temperament for ferien. Ønsker man, at rejsen er fuldt planlagt hjemmefra kan vi tilbyde hoteller, udflugter, guides, transport, og hvad man ellers skulle ønske sig. Har man derimod ønske om i større grad at udforske Cuba på egen hånd, er der også masser gode muligheder. I kan for eksempel leje en bil, så I får den frihed, der er forbundet med at køre selv.