FÅ SKRÆDDERSYEDE REJSER AF DIN PERSONLIGE REJSEKONSULENT

Skriv til os eller ring på 70 270 370 for at høre mere!

Cuba, Caribien

Rejser til Cuba


Cuba er den største i Caribien, og er en destination både for børn og voksne. Øen byder både på oplevelser, og fantastiske strande til en tropisk badeferie. Der er så meget man skal se, at der er nok til mere end en rejse. Her er 7000 km kystlinie, tusindvis af små-øer og over 300 strande. Christoffer Colombus gik i land på Cuba i 1492, og øen rummer masser af minder fra netop kolonitiden. I Havana, Trinidad og Santiago de Cuba finder man koloniale kirker, paladser og museer. Cuba byder også på storslået natur i Viñales dalen, og over alt møder man en venlig og imødekommende befolkning.

Cuba var i mange år et lukket land, men i de seneste år er dørene blevet åbnet til denne socialistiske stat i den vestlige verden. Et land med en umådelig charme og en forfalden skønhed, der kun overgås af de smukke, kridhvide sandstrande og det krystalklare vand, som danner den perfekte ramme for en afslappende badeferie. Fra spændende kultur i hovedstaden Havana og kolonial charme i evigt smukke Trinidad til fantastisk natur i Vinales og smukke strande ved Cubas kyster og tropiske øer. Cuba er en fantastisk destination, hvor man aldrig løber tør for oplevelser. Det er lige meget om single eller familie med børn, om man søger kør selv ferie eller afslapning med all-inclusive – en rejse til Cuba har det hele.

Se vores forslag til individuelle rejser i Cuba eller kontakt os og få et uforpligtende rejsetilbud.

Bo lokalt på Cuba
Vi kan tilbyde jer muligheden for at overnatte hos cubanske familier. I får dermed muligheden for at komme endnu tættere på cubanerne og opleve, hvordan deres dagligdag ser ud. Da cubanerne lægger hjerte og sjæl i deres hjem, vil man ofte opleve bedre standard end på nogle af de statsejede 3* hoteller. Da reglerne blev lempet for cubanerne, og det blev tilladt at drive en lille forretning, åbnede flere cubanere deres hjem op for turister og indrettede 2-3 værelser til formålet. Udover værelse med eget badeværelse og en hjemlig fornemmelse er morgenmad samt det første aftensmåltid altid inkluderet - og maden er af en hel anden kvalitet end den, de statsejede restauranter kan tilbyde.

Cuba - tag bare børnene med på en uforglemmelig familieferie
Fra Trova'en lyder musikken allerede fra tidligt om eftermiddagen, og det lille cubanske orkester inviterer gerne børnene til at spille med på maracas. Figurer på meterhøje stylter omdanner Plaza de Armas i Havana til et børnekarneval. Ved poolen eller stranden er der rig mulighed for, at børnene kan slå sig løs og lege, mens forældrene slapper af. Skal det være ekstra let, er der selvfølgelig masser udmærkede muligheder for all-inclusive på Cuba. Der er noget at hente for hele familien, når turen går til Cuba. Uanset om I ønsker natur, kultur, leg eller afslapning ved kilometerlange strande.

Cuba er for enhver
Cuba er en god rejsedestination uanset ønsker og temperament for ferien. Ønsker man, at rejsen er fuldt planlagt hjemmefra kan vi tilbyde pakkerejser med hoteller, udflugter, rejseguides, transport, og hvad man ellers skulle ønske sig. Har man derimod ønske om i større grad at udforske Cuba på egen hånd, er der også masser gode muligheder. I kan leje bil, så I får den frihed, der hører til en kør selv ferie.