Loading…

Malaysia og Borneo

Udvalgte rejseforslag i Malaysia og Borneo

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Malaysia og Borneo

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Malaysia og Borneo

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til Malaysia


Det malaysiske turistkontor hævder ubeskedent i deres markedsføring af landet, at "kun Malaysia har det hele" - og de har ret. Her ligger et slaraffenland af oplevelser. Mulighederne er næsten uendelige. Maleriske fiskerlandsbyer, teplantager i højlandet, forrevne bjergtoppe i flere tusinde meters højde, jomfruelige tropiske skove, kilometervis af mennesketomme, hvide sandstrande, nogen af verdens smukkeste koralrev og et unikt dyre- og planteliv.

Læg hertil den sjældne men ægte gæstfrihed, der er det malaysiske folks kendetegn.

Se vores forslag til individuelle rejser i Malaysia og på Borneo eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Rejser til Borneo

Borneo er verdens 3. største ø og er et sandt skatkammer af oplevelser! Smuk, uspoleret natur, venlige og imødekommende mennesker samt imponerende natur og planteliv. Den malaysiske del af Borneo er delt mellem de 2 stater - Sabah og Sarawak.

Sarawak
Vil man opleve de tidligere hovedjægere, Iban folket, som stadig bor i traditionelle langhuse i junglen, bør Sarawak være på ønskelisten over rejsemål. Udover Iban-folket byder junglen i Sarawak naturligvis også på rige naturoplevelser med næsehornsfugle og flotte vandfald.

Sabah
Sabah er et tropisk paradis på den nordlige spids af Borneo, hvis charme, atmosfære og fantastiske natur vil overvælde selv den mest erfarne rejsende. For de naturinteresserede er her en af verdens største regnskove, med en usædvanlig rig og varieret flora med bl.a. mere end 1000 arter orkideer og den berømte Rafflesia, den største blomst i verden. Her lever de berømte orangutanger, gibbonaber, løveaber, vildsvin og rådyr. Det siges, at man også kan finde den plettede leopard og det sjældne Sumatra-næsehorn. Trænger man til at se det hele lidt fra oven, kan en trekkingtur til toppen af Mount Kinabalu anbefales. Turen er udfordrende - til gengæld kommer man bogstaveligt op på toppen af Borneo.

Rejser til Malaysia


"Fastlands-Malaysia", som det også til tider kaldes, er på nogle måder lidt overset i forhold til oplevelserne på Borneo. Og det er en skam, for her er både storby og strand - og bjergrig jungle.

Pengang, Pangkor og Langkawi
På landets vestkyst finder man de største historiske og kulturelle seværdigheder, samt de populære ferie- og badedestinationer, Penang, Pangkor og Langkawi.

Penang er nok mest kendt for byen Georgetown, som er erklæret bevaringsværdig af UNESCO. Byen udforskes bedst til fod, så man får alle detaljerne med. På den nordlige del af Penang er der lækre strande.

Langkawi og Pangkor er perfekt til badeferie. Pangkor er det mindste af de to øer hvorimod Langkawi byder på flere forskelligeartede oplevelser.

Cameron Highlands
I den centrale del ligger den tætte og bjergrige jungle, der bl.a. indeholder Cameron Highlands. Brug et par dage eller tre på dette lille fristed, og lad områdets kølige rene luft, rislende bække og bølgende grønne bjerge blive en del af jeres ferieminder.

Taman Negara National Park
I Taman Negara finder man noget af verdens ældste regnskov. Her er gode vandrestier og rige muligheder for at se f.eks. aber og farvestrålende fugle. Er man virkelig heldig kan man også se tapirer, elefanter eller måske endda en leopard.

Østkysten
Den attraktive østkyst besøges hovedsageligt pga. en perlerække af tropeøer, og den mere end 700 km lange kyststrækning, der er spækket med kilometerlange sandstrande. Så uanset hvad I søger, så findes det her.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Borneo

Rejser til Borneo70% af Borneo er dækket af regnskov, så er man vild med natur og dyreliv, er Borneo det helt rigtige rejsemål. Borneo er dog andet og meget mere end regnskov. Her er det muligt at mød…
Læs mere
Orangutangmor med unge, Borneo, Malaysia

Malaysia

Det vestlige Malaysia, fastlands-Malaysia eller den malaysiske halvø - området har mange navne, hvilket egentlig er lidt sjovt, da det tit er Boreno, der bliver nævnt som det største trækplaster i Mal…
Læs mere
Solnegang, Langkawi, Malaysia