Loading…

La Reunion

- Frankrigs hemmelige Hawaii

Rejser til La Reunion 

Denne tropiske ø byder på betagende naturskønne oplevelser og fantastisk unik kulturarv.

 

Det er som kærlighed ved første blik, når man mindst af alt venter at blive forelsket. På trods af øens begrænsede størrelse er der til stadig nye steder at opdage, landskaber der afveksler i en uendelighed, dufte, smage og lyde, der fortryller.

 

Nedenfor ses et udbud af vores spændende rejser til La Reunion. De kan som altid skræddersyes efter netop jeres behov.

Udvalgte rejseforslag i La Reunion

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i La Reunion

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i La Reunion

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Om at rejse i La Reunion

Midt i det Indiske Ocean skyder en grøn perle op af havet og strækker sine tinder mod himlen. Øen hedder La Reunion, og dens tinder er faktisk det højeste punkt i det Indiske Ocean. Hvilket fantastisk rejsemål, så fjernt og eksotisk og dog så velkendt. 


Se vores forslag til individuelle rejser i La Reunion eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

 

Frankrigs hemmelige Hawaii
Øen er fransk, eller det man kalder et fransk oversøisk territorium. De færreste har hørt om stedet og kan nok bedre forholde sig til Mauritius, der ligger kun 130 km væk. På trods af dette er denne frodige ø en perle, Frankrigs hemmelige Hawaii. Sammenligningen er ikke helt uden grund. Mod strandene, der omgiver øen, skyller perfekte bølger til surferne ind, og i de grønne bjerge gemmer der sig en af verdens mest aktive vulkaner, der så sent som i 2009 var i udbrud og sendte store mængder af lava ned af øens sider.


En farverig palette af mangfoldighed
Befolkningen består af en palet af franskmænd, indere og afrikanere, der hovedsageligt stammer fra Madagaskar. Det officielle sprog er fransk, mens de lokale taler kreolsk. Og det er ikke kun sproget, der er krydret, det samme er maden, der bærer præg af den smeltedigel af mennesker, der er bragt sammen på øen. 


Hval- og delfinsafari
La Reunions kyster er hjemsted for mange fantastiske havpattedyr. Mange dykkerskoler, såvel som andre virksomheder, tilbyder sessioner med hval- og delfinsafari. Blandt disse, vil du kunne opleve blæsedelfiner, plettede delfiner, pukkelhvaler og Risso-delfinerne, en art der blev opdaget ud for øens kyster i 2003.


Vandretur på Le Piton de la Fournaise
En (stadig) meget aktiv vulkan, den 2.632 meter høje Piton de la Fournaise er et must-see på øen. Sæt pris på de lavaformede landskaber samt det yndefulde flammetræ der vokser i disse egne, mens du vandrer på vulkanens side. Hvis du ikke er en stor fan af vandreture, er ridning og mountainbike også en mulighed.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Områder i La Reunion

 

Selvom man befinder sig på den anden side af kloden, kan La Reunion virke underligt velkendt. Vejene er gode, landskabet er afvekslende, der betales med euro, og taksten for at ringe hjem er som på en rejse til Frankrig. Og dog er her så anderledes, smukt og uventet, og man kan næsten ikke undgå at blive forført af landet.

 

Klik videre ind på de forskellige områder og bliv inspireret til hvad din rejse til La Reunion skal indebære.

Cirques

Som en ung vulkansk ø er toppen af La Reunion forrevet og har tre helt unikke formationer, også kaldet Cirques. De tre store naturlige kedeldale, der kan minde om amfiteatre - Salazie, Cilaos og Mafat…
Læs mere
La Reunion

La Reunions nordkyst

De flestes første møde med La Reunion er hovedbyen St. Denis, hvor man møder den smeltedigel af forskellige kulturer, der udgør La Reunion.
Læs mere
st denis by night

La Reunions vestkyst

Dette er den mest besøgte del af øen med dens velbeskyttede smaragdgrønne laguner og det tørre klima. Stranden strækker sig over 27 km med alle former for sand. Nogle strande er familieorienterede, me…
Læs mere
La Reunion

La Reunions vilde syd

Kysten langs det vilde syd består af forrevne klippekyster, strandene er sorte og landskabet er frodigt. Den sydlige hovedby Saint-Pierre er noget mere kolonial i sit udtryk end hovedstaden St. Denis.…
Læs mere
st pierre

La Reunions østkyst

Dette kan betegnes som La Reunions have. De våde vinde fra havet smider en masse regn her og gør denne region til hjemsted for litchifrugter og vanilje. Kysten er voldsom, men landskabet er ellers ind…
Læs mere
vanilje

Sletterne på La Reunion

Vejen fra St. Pierre til St. Benoit, gennemskærer øens åbne sletter, hvor man det ene øjeblik kan føle sig hensat til Europa med græssende køer, for i det næste øjeblik at være indhyllet i store bregn…
Læs mere
bjerg