Loading…

Ecuador

- Et enestående dyrerige

Rejser til Ecuador - et enestående dyrerige 


Bjerge, vulkaner, regnskov, cruises, god mad og kultur - en rejse til Ecuador bliver en oplevelse I aldrig glemmer. 

Ecuador ligger på Sydamerikas vestkyst med Andesbjergene tværs igennem sig; Galapagos er hjem for et helt unikt dyreliv som ikke findes andre steder på jorden. Så her er noget for enhver, uanset om man er den eventyrlige backpackerrejsende eller en familie der ønsker at rejse komfortabelt! 

 

Nedenfor ses et udbud af vores spændende rejser til Ecuador og Galapagos. De kan som altid skræddersyes efter netop jeres behov.

Udvalgte rejseforslag i Ecuador

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Cruises i Ecuador

Turistklassebåde

Førsteklassesbåde

Luksusbåde

Udvalgte udflugter i Ecuador

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Ecuador

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til Ecuador - et enestående dyrerige


Rejs til Ecuador og snedækkede bjerge, tårnhøje vulkaner, frodige regnskove, indiansk kultur, imødekommende lokale - en rejse til Ecuador vil være en uforglemmelig oplevelse!
Mange, der skal på deres første rejse til Sydamerika, finder Ecuador utroligt indbydende - det er et lille, sikkert, overskueligt og yderst fascinerende land.

Se vores forslag til individuelle rejser i Ecuador og Galapagos eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Quito
Ecuadors hovedstad, en by der er rig på historie, kultur og smukt placeret i en dal, er omgivet af mægtige vulkaner. Den ligger højt oppe i 2800 meters højde. Oplev Quitos gamle bydel som blandt andet er at finde på UNESCO-Verdensarvslisten. Besøg byens hjerte, den historiske plads Plaza de la Independencia, der er omgivet af betagende bygninger fra kolonitiden. Fra Quito kan man på mindre end en dagsrejse nå at passere nogle af verdens højeste vulkaner,

Galapagos øerne
En af de mest berømte rejse destinationer i Ecuador. Kendt for sit bemærkelsesværdige dyre liv, er det en destination, der er et besøg værd. Oplev kæmpeskildpadderne på land, og dyk ned og se søløver og hav leguaner lege. Det som at være i en zoologisk have uden hegn. Rejs til Galapagos, tag på et curise og oplev det bedste af Galapagos.

Amazonjunglen
Ecuador er hjemsted for en del af Amazonas, tag her til og få en uforglemmelig opleves. Tag på opdagelse efter slager, dovendyr, kaimaner, lyserøde delfiner og mange andre spændende dyr. Samt besøg lokalbefolkningen i afsindige områder.

Praktiske informationer

Taxa & bus
I de større byer er det muligt både at bruge taxa og bus. I Quito er bussystemet både hurtigt og billigt. Hvis man vil benytte sig af taxa, anbefales det at tage de registrerede taxaer, som er gule med et orange registreringsnummer og et taxanummer på siden ad bilen. Hvis man vil være sikker på at få en registreret taxa, kan det betale sig at bestille en gennem hotellets reception, restauranten osv.

 

På Galapgos er det ligeledes muligt at benytte både bus og taxa på de fire hovedøer: Santa Cruz, San Cristobal, Isabela og Floreana, men man kan også få tilknyttet sin egen chauffør, hvilket giver en større frihed – især på kortere strækninger, og når man skal på udflugt.

 

Fly
Mellem de større byer anbefales det at tage fly, da de er både hurtigere og til at betale sig fra. Alt efter jeres rejsetype, -længde og -budget, står vi selvfølgelig til rådighed til at guide jer.

 

Båd (Galapagos)

Turen til Galapagos foregår med fly. Herefter er den bedste transportform båd, hvis man vil rundt til de forskellige øer. Der er en række forskellige bådtyper, som kan tilbyde noget for enhver smag. Også her står vi naturligvis til rådighed til at guide jer, så I kan få det mest optimale ud af jeres rejse.

 

Billeje

Det er også muligt at køre-selv i Equador. Forhør os endelig ift. billeje.

Drikkepenge er almindelig praksis i turistbranchen – dvs. hoteller, restauranter, taxaer, guider osv. Flere steder er drikkepengene i forvejen lagt på den samlede regning. Hvis det er tilfældet, er det god kutyme at lægge yderligere 5% af den samlede regning oveni. Ellers anbefales det at lægge 10-15% af den samlede regning i drikkepenge – alt afhængigt af, hvor god servicen har været. Ved mindre tjenester (piccolo, concierge osv.) kommer man langt med 1-2 USD.

Valutaen i Equador og på Galapgos er amerikanske dollars (USD). Det kan godt betale sig at medbringe kontanter hjemmefra for at begrænse antallet af hævninger. Der kan nemlig forekomme relativt store gebyrer ved brug af kreditkort (op til 10%).

 

Kreditkort (MasterCard og Visa) kan benyttes i mange butikker og på de fleste hoteller i Quito, men i  yderområderne kan det være lidt sværere at anvende kreditkort til betaling og til at hæve kontanter. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at betale nationalparkafgiften til Galapagos med kreditkort.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Områder i Ecuador

 

Landet, der har fået sit navn efter ækvator, er et glimrende udgangspunkt for førstegangsrejsende i Sydamerika. Og netop ved ækvator, eller den smukke gamle by Quito lidt syd for ækvator, er det godt at tage hul på eventyret. > eller besøge farvestrålende indianske markeder. Den korte transporttid til varierede landskaber og kulturer, som folk forbinder med Sydamerika, står som en rar kontrast til de lange afstande i nabolandene.

 

Klik videre ind på de forskellige områder og bliv inspireret til hvad din rejse til Ecuador kan indebære.

Det nordlige Ecuador

Toget til San Lorenzo snor sig fra de nøgne bjerge i 2600 meters højde ned til lavlandsjunglen med bananpalmer langs hele strækket. Jernbanen blev anlagt for 70 år siden. Dengang forbandt den kysten m…
Læs mere

Det nordlige højland

Begiver man sig fra Quito mod nord passerer man først forstæderne til hovedstaden, hvorefter turen går over Ækvator til den nordlige halvkugle. Samtidigt kan man betragte de fantastiske mønstre i de v…
Læs mere

Det sydlige Ecuador

I denne del af landet ligger den mest dramatiske jernbane ved Alausi, og ellers rettes opmærksomheden mod den smukke by Cuenca med den koloniale charme. I nærheden finder man også Ingapirca, landets s…
Læs mere

Ecuadors Amazon-jungle

En rigtig eventyrer vil uden tvivl nyde oplevelsen af Ecuadors jungle, der er en del af Amazon området. Udstyret med en naturguide kan man besøge et af de rigeste økosystemer i verden, hjemsted for en…
Læs mere

Ecuadors stillehavskyst

Langs Ecuadors 2000 km lange kyststrækning finder man smukke strande, jungle, mangrovesumpe og små fiskerlandsbyer. Her er generelt varmt, og det er altid svært at slå en dejlig dag på stranden til to…
Læs mere

Vulkanernes Boulevard

På denne strækning på 300 km mellem Quito og Cuenca ligger 9 af de 10 højeste vulkaner i Ecuador. Den berømte tyske opdagelsesrejsende Alexander von Humboldt, som blandt andet har lagt navn til Humbol…
Læs mere