Loading…

St. Helena

Udvalgte rejseforslag i St. Helena

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i St. Helena

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i St. Helena

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til St. Helena

St. Helena blev opdaget i 1520 af den portugisiske navigatør, João da Nova, og kom under britisk styre i midten af det 16. århundrede. Der er kontroverser omkring, hvorvidt øen gav inspiration til Daniel Defoes, Robinson Crusoe. I 1815 blev øen betragtet af briterne som det sikreste sted at sende Napoleon til. Øen blev et vigtigt stop for det Britiske Østasiatiske Kompagnis handelsskibe på vej til fjernøsten. Efter åbningen af Suez-kanalen faldt brugen af øen selvom Union Castle Liners fortsatte med at bruge øen frem til 1977 på deres rute til Sydafrika. 

Jamestown
Nu vidner øen om forgangne tiders travlhed. Øen er 122 km2, og der er cirka 110 kilometer smalle veje på St Helena. Hovedstaden hedder Jamestown og er beliggende i en slukt.

Øen har et dejligt klima, der spænder fra 21 grader i oktober og november og op til 32 grader i april og maj. Den centrale del af øen er beliggende i højden og kan gøre nætterne kølige. Regnen falder fra marts til maj samt juli til september. Geologisk er øen fuld af kontraster. Fra vind-eroderet ørken med flerfarvede bakkekamme til grønne græsenge og frodige dale. Der lever endemiske plante- samt dyrearter på øen.

Historiske og kulturelle oplevelser
St. Helena byder både på historiske og kulturelle oplevelser såsom forter, Boer-fængslet, Napoleons grav, St. Helena destilleriet, samt aktiviteter i den skønne natur både til lands og til vands. Øens syv vidundere dækker over; Dianas Peak Nationalpark med øens højeste punkt 823 meter over havoverfladen, det hjerteformede vandfald, High Knoll-fortet, Jacob's Ladder som er en trappe på 699 trin, Longwood House hvor Napoleon boede sine sidste år, Napoleons grav samt St. James kirke, den ældste anglikanske kirke på den sydlige halvkugle.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}