Loading…

Thailand

- Rejser til Thailand

Udvalgte rejseforslag i Thailand

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Thailand

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Thailand

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til Thailand!


Thailand er forbløffende - på alle måder. Selv om der er kommet mange turister til landet gennem de seneste år, modtages man stadig venligt af den lokale befolkning, og det er stadig muligt at finde steder, der ikke er overrendt af turister.

Se vores forslag til individuelle rejser i Thailand eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Bangkok

For mange starter en rejse til Thailand med et ophold i Bangkok. Landets mægtige hovedstad, med cirka ni millioner indbyggere, er en travl, varm og hektisk storby. Man skal dog ikke lade sig skræmme af størrelsen, varmen eller de mange mennesker. Byen er spækket med seværdige steder, og man vil snart opdage, at opholdet her hjælper til at forstå Thailand som helhed. Duften fra de velbesøgte gadekøkkeners eksotiske retter stiger til vejrs og blandes med et fascinerende sammensurium af farver, lyde og indtryk. De mangler templer ligger spredt rundt omkring i byen som fredelige oaser midt i det hektiske storbyliv. Her chanter munkene og duften af røgelse hænger i luften.

Det nordlige Thailand

Et besøg nordpå til de lidt køligere egne af landet er meget populært. Her bliver oplevelserne præget af store natur- og kulturoplevelser. Det er nemlig her hos bjergstammerne omkring Chiang Mai og Mae Hong Son, de gamle traditioner med tæmning af elefanter og produktion af fantastisk håndværk fortsat findes. Chiang Mai er en skøn by - med mere end 300 templer. Tag på trekkingtur i junglen og mød stammefolkene. De bor primitivt men smilene og gæstfriheden er uovertruffen.

Smukke strande i det sydlige Thailand

Som afslutning på en oplevelsesrig rejse i Thailand kan det absolut anbefales at tage sydpå til de utroligt smukke stande. Her kan man dase og slappe af under palmernes skygge. Mange steder, som f.eks. Krabi og Koh Chang, er der gode dykkermuligheder, og selvom en del af strandene er velbesøgte, er det stadig muligt at finde ro og fred under en kokospalme - med udsigt til turkisblåt hav. Vi hjælper naturligvis med at guide jer til den rigtige strand, så I får præcis den strandferie, I ønsker jer.

Thailands festivaler

Der er et hav af mere eller mindre officielle festivaler i Thailand. Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi meget, at du oplever en festival på din rejse. Det giver et helt unikt indblik i en kultur og dens mange traditioner. Blandt de vigtigste festivaler er den thailandske nytårsfest Songkran, Loi Krathong, hvor små lysbåde søsættes, lysfestivalen i Ubon Ratchatani og Phi Ta Khon, der er en form for Halloween.

Tag børnene med

Thailand er perfekt til familieferie - og gerne med flere generationer. Thaierne elsker børn, så man vil altid føle sig velkommen som familie. Standarden er høj overalt, og i supermarkederne kan man finde alt det, en børnefamilie har brug for. Det er et hav af hotelstandarder at vælge imellem, så man kan altid finde et hotel, der tilgodeser alle behov. Selvom familien dækker over 10 personer i alderen 0-100 år. Og så har vi ikke engang nævnt alle oplevelser. Jungleturene, mødet med elefanter - eller hvad med et besøg på Røde Kors' slangefarm midt i Bangkok?

Næsten uanset hvilke ønsker, I måtte have til jeres rejse til Thailand, kan vi hjælpe med at opfylde dem - til en overkommelig pris.

Praktiske informationer

I Thailand er der mange forskellige transportmuligheder. Turister benytter ofte taxa eller tuk tuk. Hvis man kører med taxa, anbefaler vi, at man kører med taxameter eller aftaler en pris fra start for ikke at betale overpris. Startgebyret for en taxa ligger ca. på 35-40 Bath.   

Tuk tuks finder man primært i Bangkok og Chiang Mai. Der findes også minibusser, som er en blanding mellem lokale busser og taxaer. Her er det også en god idé at aftale en pris fra start.

Drikkepenge er almindelig praksis i turistbranchen - dvs. hoteller, restauranter, taxaer, guider osv. Som alle andre steder i verden afhænger beløbet selvfølgelig af den service, man får. I Thailand er serviceafgifter og moms inkluderet i de priser, man ser i menukortene. Drikkepengene er derfor inkluderet i regningen, men som turist er det god skik at give omkring 10% oveni. 

Den officielle valuta i Thailand er Bath (THB). Det er muligt at veksle danske pengesedler til Bath i alle større byer og populære strandområder. Det er ligeledes nemt og bekvemt at hæve penge på Visakort eller Mastercard i de mange pengeautomater. 

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Nordlige Thailand

Den nordlige del af Thailand byder på frodig natur og spændende kultur. Her er imponerende bjergelandskaber, hvor der er gode vandremuligheder, grønne rismarker, der passes af de lokale thaier og smuk…
Læs mere
Templer og smukt landskab ved Chiang Mai i det nordlige Thailand

Sydlige Thailand

Det sydlige Thailand byder først og fremmest på fantastiske strande både på fastland og øer. Der er ovenikøbet flotte koralrev, hvilket giver gode forhold for at snorkle og dykke. Det er især det thai…
Læs mere
Smuk udsigt over det azurblå hav i det sydlige Thailand

Centrale Thailand

På en rejse til det centrale Thailand kommer man ikke udenom landets hovedstad Bangkok. Den pulserende by er fyldt med kontraster; Farvestrålende templer, forgyldte buddhastatuer og gadekøkkener møder…
Læs mere