Loading…

Jordan

Udvalgte rejseforslag i Jordan

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Jordan

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Jordan

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til Jordan


Et imødekommende og gæstfrit folk, store naturoplevelser - lige fra verdens måske smukkeste ørken til varme kilder og Det Døde Hav - vilde aktiviteter, luksushoteller og beduintelte i ørkenen, historiske ruiner - ja, sågar en glemt by, man kun kan komme til ved at gå gennem en lang, snæver kløft. Alt dét får man på en rejse til Jordan.

Se vores forslag til individuelle rejser i Jordan eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Den lyserøde by
Petra – et af verdens 7 nye vidundere – bør alle opleve på en rejse til Jordan. For over 2000 år siden huggede nabatæerne en by ind i klipperne midt i ørkenen. Byen er skjult blandt klipperne og for at komme dertil, bevæger man sig gennem en lang slugt, hvor de stejle klippevægge knejser på hver side af den smalle sti. Når man kommer ud af slugten, støder man på en af Petras smukkeste bygninger – Skatkammeret – der blev brugt som kulisse i filmen Indiana Jones og det sidste korstog.

Ørkenen
Gå ej heller glip af den dramatiske rødstensørken Wadi Rum. Mange forbinder måske en ørken med et øde og goldt landskab, men ørkenlandskabet er også imponerende og smukt. Bevæg jer gennem ørkenen på kamel eller med firehjulstrækker og overnat i en beduinlejr. Her er stjernehimlen klarere end noget andet sted, og stilheden indbyder til ro og fordybelse.

Koraller og Det Røde Hav
Søger man afslapning ved havet og dykning eller snorkling blandt smukke koraller og farverige fisk, så er Aqaba stedet. Her kan man slænge sig på en strand og komme helt ned i tempo.

Salt og Det Døde Hav
Følelsen af at flyde på vandet er helt speciel og strider generelt imod alt, man har lært. Det er ikke desto mindre realiteten, når man begiver sig ud i Det Døde Hav. Saltkoncentrationen er så høj, at man flyder ovenpå, som var man en korkprop.

Hovedstaden, romerske ruiner og sandslotte
Amman byder på et interessant møde mellem det moderne og den gamle bydel. Gå en tur gennem en af de gamle basarer – gæstfriheden er stor, og der er gode chancer for at blive budt på en kop te. Ikke langt fra Amman ligger de romerske ruiner, Jerash, og ørkenborgen, Aljoun, der begge gemmer på spændende historie.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Amman

Amman er Jordans hovedstad og den eneste egentlige storby i landet. Som mange andre mellemøstlige byer er Amman en relativt ung by. Det betyder dog ikke, at der ikke er nok at tage sig til. Ved foden…
Læs mere

Petra

Petra er et af verdens 7 nye vidundere - og sikke et vidunder! For 2.000 år siden huggede nabatæerne denne fantastiske by ud i de gyldent-røde sandstensklipper og skabte et vigtigt handelscenter for o…
Læs mere