Loading…

Indonesien & Bali

- Gudernes ø

Rejser til Indonesien og Bali - Gudernes ø


Strande, risterrasser, bjerge, lokalsamfund, dyreliv, kultur og natur - en rejse til Indonesien kan byde på det hele.

Indonesien er beliggende i det sydligste Asien, solidt plantet mellem Australien og de andre sydøstasiatiske lande. Indonesien udgør verdens 4. største land, der med sine 17.000 øer, byder på en kulturel mangfoldighed, der sjælendt findes andre steder.

 

Nedenfor ses et udbud af vores spændende rejser til Indonesien. De kan som altid skræddersyes efter netop jeres behov.

Udvalgte rejseforslag i Indonesien & Bali

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Indonesien & Bali

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Indonesien & Bali

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til Indonesien

Det indonesiske ørige, verdens 4. største land, består af mere end 17.000 øer. Landet strækker sig 5.000 km langs ækvator fra Irian Jaya i øst til Sumatra i vest. Det er her, man finder Gudernes Ø, Bali.

Se vores forslag til individuelle rejser i Indonesien og Bali eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Store kontraster i Indonesien

En rejse til Indonesien byder på store kontraster, både kulturelt og i naturen. Oplev orangutanger på Kalimantan, verdens største varaner på Komodo og næsehorn på Java. Men også under havoverfladen er Indonesien i en klasse for sig. Jo længere øst for Bali, man kommer, jo mere uberørt og fantastisk er koralrevene. Befolkningen i Indonesien er sammensat af mange forskellige folkeslag. Alle med egen religion og kultur. Som gæst fortrylles man af indonesernes gæstfrihed. Deres varme smil og humor.

Det velkendte og ukendte Indonesien

På den bjergrige centrale del af Bali finder man sirligt anlagte risterrasser, ødselt udsmykkede templer og en lang række større og mindre landsbyer. Denne del af øen er centrum for den balinesiske kunst og hver landsby har sit speciale. Ubud er øens ”kreative mekka”. Stedet har altid virket som en magnet på udenlandske og lokale kunstnere, som nyder den kreative atmosfære på denne egn.

Lombok er langt mindre turistet end Bali, og det er her, man finder Rinjani vulkanen. Man kan trekke til toppen af den aktive vulkan. Det er en fantastisk tur på 2-3 dage med primitiv overnatning. Men udsigten er det hele værd! Komodo er hjemsted for de store komodovaraner. En del af sejlturene til Komodo afgår fra øen Flores, og der byder på smuk natur og traditionel levevis.

Praktiske informationer

Taxa

I alle større byer er det muligt at køre med både taxa.  Taxaer er generelt billige, men når der ikke er taxameter eller faste priser, skal man forsøge at forhandle om prisen på forhånd.

Mellem de større byer er det også muligt at benytte bus, men køreturene kan være lange grundet trafik og knap så komfortable.

 

Det er naturligvis også muligt at få tilknyttet sin egen chauffør. Det giver en større frihed og fleksibilitet til at tage tingene i jeres eget tempo.

 

Færge

Imellem flere af øerne omkring Bali, er færger og mindre både en ideel løsning. Heriblandt Bali-Gili øerne og Bali-Nusa Penida, hvor der ikke findes lufthavne.

 

Fly

Det anbefales at flyve, hvis man skal tilbagelægge lange strækninger mellem øerne i Indonesien.

 

Drikkepenge er almindelig praksis i turistbranchen – dvs. hoteller, restauranter, taxaer, guider osv. Afhængigt af serviceniveauet kan man vælge at give 5-10% drikkepenge af den samlede regning. Beløbet kan selvfølgelig tilpasses alt efter hvor tilfreds man har været med servicen.

 

Drikkepenge i Indonesien anses generelt for at være et udenlandsk begreb. Men selvom det ikke er obligatorisk at give drikkepenge for services i Indonesien, er tipsene ikke desto mindre værdsat. Arbejdere i servicebranchen får lave lønninger, hvor en stor del af indtjeningen går i ejerens lommer.

Valutaen i Indonesien hedder peso (IDR). Hver ruphia er opdelt i 100 sen. Når man ankommer til Indonesien, vil prisen på diverse varer være angivet i symbolet Rp.

 

Kreditkort (MasterCard og Visa) kan benyttes i flere butikker og på de fleste hoteller. Der er hæveautomater overalt i Indonesien, så det er nemt at komme i besiddelse af ruphia, hvis blot man medbringer sit kreditkort.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Områder i Indonesien

 

Indonesien er let at elske og svær at slippe. Det er en ideel destination til den rejsende, som ønsker både kulturelle oplevelser og smuk natur.

 

Klik videre ind på de forskellige områder og bliv inspireret til hvad din rejse til Indonesien skal indebære.

Bali

Rejser til Bali - Gudernes ØDet er intet tilfælde, at Bali er en af Indonesiens mest populære rejsemål. Intet andet sted blandt Indonesiens mange øer oplever man den imødekommenhed og gæstfrihed, der…
Læs mere
Solnedgang, Bali, Indonesien

Java

Java - Østens HaveJava er en fantastisk frugtbar ø, der besidder en slående skønhed! Som den store naturforsker Alfred Russel Wallace formulerede det: "Den ædle og frugtbare ø - selve Østens Have".Næs…
Læs mere
Borobudur, Java, Indonesien

Lombok, Gili, Komodo & Flores

Lombok adskiller sig meget fra sin velbesøgte nabo, Bali. Befolkningen, kulturen og naturen er meget anderledes her, hvilket gør en kombination af Bali og Lombok oplagt. Lombok er ofte også udgangspun…
Læs mere
Gili, Indonesien