Loading…

Qatar

Udvalgte rejseforslag i Qatar

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Qatar

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Qatar

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til Qatar


Qatar er et emirat og en halvø ved Den Persiske Bugt. På grund af beliggendheden ved Den Persiske Bugt er der næsten garanti for sol og varme på en tur til Qatar - uanset årstiden.

Hvis man skal rejse til Asien eller Oceanien er Qatar en glimrende destination for et stop-over. Man får dermed et afbræk på en lang flyvetur, og man får mulighed for at opleve et land, der på grund af indtægerne fra store olieforekomster, er i gang med nogle imponerende bygningsprojekter. Allerede nu har landet færdiggjorte flere ekstravagante byggeprojekter. Se for eksempel The Pearl-Qatar, der er en 4 millioner kvadratmeter stor menneskeskabt ø, hvor inspirationen er fundet i den franske Riviera.

Qatars hovedstad hedder Doha, og det er netop her, at mange af de store projekter er skudt i gang. I Doha møder traditionel arabisk kultur, moderne skyskrabere og luksus, som man kun finder få steder i verden.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Doha

Ud til havet rejser Dohas skyline sig fra det kridhvide landskab. Lyset er stærkt og klart. Det blænder faktisk en smule. Det gør det intet mindre end 360 dage årligt. Doha er derfor den perfekte dest…
Læs mere
Skyline fra Museum of Islamic Art i Doha, Qatar