Loading…

Colombia

- Døren til Sydamerika

Vores rejseforslag i Colombia - døren til Sydamerika


Strande, jungle, bjerge, indianere, dyreliv, kultur og natur - en rejse til Colombia kan byde på det hele.

Colombia er beliggende i det øverste hjørne af Sydamerika, solidt plantet mellem Stillehavet og Atlanterhavet, gennemskåret af Andesbjergene og med rødder i Caribien. Man kan i sandhed betragte Colombia som døren til Sydamerika.

 

Nedenfor ses et udbud af vores spændende rejser til Colombia. De kan som altid skræddersyes efter netop jeres behov.

Udvalgte rejseforslag i Colombia

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Colombia

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Colombia

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til Colombia


Strande, jungle, bjerge, indianere, dyreliv, kultur og natur - en rejse til Colombia kan byde på det hele.

Colombia er beliggende i det øverste hjørne af Sydamerika, solidt plantet mellem Stillehavet og Atlanterhavet, gennemskåret af Andesbjergene og med rødder i Caribien. Man kan i sandhed betragte Colombia som døren til Sydamerika.

Colombia byder på nogle af verdens smukkeste nationalparker med mere end 90.000 ha fordelt over hele landet. Parkerne er under kyndigt opsyn af Indirenas vagter, der sætter en ære i at bevare og fremvise deres nationalparker, hvor stisystemer og lodges på naturskønne steder bestemt ikke er en mangelvare. I nationalparkerne kan man møde en bred blanding af indianere, der lever i harmoni med naturen og en rig flora og fauna fordelt på alle klimatiske zoner, fra Amazonjunglen, Andesbjergene, den caribiske kyst og Stillehavskysten til de store centrale sletter.

Se vores forslag til individuelle rejser i Colombia eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Mangfoldighedernes land
På en rejse i Colombia møder man kontrasterne i alt: fra et af verdens største pattedyr, pukkelhvalen, til et af de mindste dyr, jejen-insektet og fra den fugtige jungle til de snedækkede Andesbjerge. Krystalklart blåt og grønt vand ved den caribiske kyst med rev, koraller og farverige fisk, til de dybtsorte vande i junglen, hvor de lyserøde delfiner lever. Fra den evige sne på de høje tinder i Andesbjergene, hvor temperaturen konstant ligger omkring 0 grader, til kysten hvor temperaturen konstant ligger omkring 30 grader alle årets dage.

Kolonibyer og storbyer

Colombia rummer nogle af Sydamerikas bedst bevarede spanske kolonibyer, der til stadighed bliver renoveret. Dette er i skærende kontrast til storbyerne, som i teknologi ikke lader noget tilbage for det, vi kender fra Europa. Infrastrukturen gør det nemt og billigt at komme omkring, og hvad mere kan man så ønske sig, når landets befolkning samtidigt er blandt de mest venlige og veluddannede i denne del af Sydamerika. Af de fire Andeslande har Colombia en af de mest veludviklede turistindustrier. På enhver plet med nationale mindesmærker og steder af særegen skønhed, kan man finde overnatningsmuligheder og andre faciliteter for turister.

Det er på landet, i bjergene og i de små landsbyer, man skal møde colombianerne og det land, de selv er så stolte af.

Colombia, et uforligneligt rejseland og et af de smukkeste lande i Sydamerika.

Praktiske informationer

Taxa & Bus

I alle større byer er det muligt at køre med både taxa og bus. Især i de største byer (Bogota, Cali og Medellin) er der rigtig gode busforbindelser.  Taxaer er generelt billige, men når der ikke er taxameter eller faste priser, skal man forsøge at forhandle om prisen på forhånd.

Mellem de større byer er det også muligt at benytte bus, men køreturene kan godt være lange og knap så komfortable. Et bedre – men også dyrere – alternativ er fly.

 

Det er naturligvis også muligt at få tilknyttet sin egen chauffør. Det giver en større frihed og fleksibilitet til at tage tingene i jeres eget tempo.

 

Fly

Det anbefales at flyve, hvis man skal tilbagelægge lange strækninger i Colombia. Der findes flere lokale flyselskaber, og alt efter jeres rejsetype, -længde og -budget, står vi selvfølgelig til rådighed til at guide jer i at benytte de bedste.

 

Billeje

Det er også muligt at køre-selv i Colombia. Forhør os endelig ift. billeje.

Drikkepenge er almindelig praksis i turistbranchen – dvs. hoteller, restauranter, taxaer, guider osv. Det er som udgangspunkt fint at lægge 10–15 % i drikkepenge af den samlede regning. Beløbet kan selvfølgelig tilpasses alt efter hvor tilfreds man har været med servicen. Vær i øvrigt opmærksom på, om drikkepengene i forvejen er lagt på den samlede regning. Hvis det er tilfældet, er det god kutyme at lægge yderligere 5% af den samlede regning oveni.                            

Det kan være en fordel altid at have 500-1000 COP ved hånden til mindre serviceydelser (piccolo, concierge, osv.).

Valutaen i Colombia hedder peso (COP). Til forskel fra mange andre lande i Latinamerika er det ikke nødvendigvis en fordel at medbringe kontanter – herunder amerikanske dollars (USD) – hvis man vil veksle til peso. Medbring i stedet for et kreditkort.

 

Kreditkort (MasterCard og Visa) kan benyttes i flere butikker og på de fleste hoteller. Der er hæveautomater overalt i Colombia, så det er nemt at komme i besiddelse af peso, hvis blot man medbringer sit kreditkort.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Områder i Colombia

 

Colombia er et land der bugner af diversitet og er en helt ideel destination til dig der ønsker at opleve alt i kun ét land.

 

Klik videre ind på de forskellige områder og bliv inspireret til hvad din rejse til Colombia kan indebære.

Cauca dalen

Med udgangspunkt i Popayán kan man nå nogle af de smukkeste og mest varierede landskaber i hele Sydamerika. Popayan i sig selv er lidt af en perle med evigt forår. Gamle huse i kolonistil pryder bybil…
Læs mere

Colombias Amazonas

På en 110 km. strækning møder Colombia Amazonfloden i området keldet „Las Tres Fronteras" eller de 3 grænser. Her mødes Colombia, Brasilien og Peru et sted midt mellem de 3 byer Leticia, Tabatinga og…
Læs mere

Colombias Andes-region

Den centrale del af landet omkring Bogotá er stedet, hvor man finder landets kulturelle arv. I de afvekslende frugtbare landskaber ligger nogle af landets koloniale perler af byer. Med centrum i Bogot…
Læs mere

Colombias Caribiske kyst

Colombias caribiske kyst rummer to store seværdigheder. Den ene er Cartagena de Indias, en kulturperle af smukke koloniale bygninger, iblandet en let caribisk stemning, som hviler over badebyen. Den a…
Læs mere

Colombias Caribiske øer

Øerne tilhører i dag Colombia, men øernes oprindelige befolkning af sorte slaver kom bl.a. fra Jamaica. De hvide sandstrande og det klare vand gør disse øer til et paradis og et ideelt stop for rejsen…
Læs mere

Colombias stillehavskyst

Colombia har 1.350 km kystlinje langs Stillehavet; et område der næsten er ukendt som feriedestination, selv blandt colombianere. Det er her man finder bugten Bahía Solano og den lille landsby El Vall…
Læs mere
stillehavskysten

Kaffe zonen

Antioquia omfatter provinshovedstaden Medellín samt de 3 kaffedyrkende provinser Caldes, Risaralda og Quindío. Området kaldes også for La Zona Cafeteria. De frugtbare bjergskråninger, beliggenheden i…
Læs mere
kaffe plantage

Sydvestlige Colombia

Den vestlige del af Colombia består af de to regioner Choco og Antioquia, der i geografi, klima og kultur adskiller sig meget fra hinanden. Chocó er et tyndt befolket område dækket af regnskov med man…
Læs mere