Mellemøsten - mystik og magi


Se vores forslag til individuelle rejser i Mellemøsten eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Mellemøsten er ikke et kontinent - og heller ikke et klart defineret og afgrænset område. Der er heller ingen klar definition på, hvilke lande, der tilhører Mellemøsten. Populært siger man dog, at Mellemøsten ligger der, hvor Asien, Europa og Afrika møder hinanden. Det betyder, at lande som de Forenede Arabiske Emirater, Jordan og Oman typisk vil blive regnet som en del af Mellemøsten.

Navnet "Mellemøsten" opstod i starten af 1900-tallet, da en amerikansk søofficer refererede til området mellem det såkaldte "nære østen", som indtil 2. Verdenskrig var en reference til området omkring Tyrkiet og de østlige egne af Mddelhavet, og "Det fjerne østen", som rakte helt over til Kina. Imellem det nære og det fjerne østen lå altså Mellemøsten.

Rejser i De Forenede Arabiske Emirater
En rejse til De Forenede Arabiske Emirater er en glimrende mulighed for at slippe væk fra den danske vinter. Her er både sol, varme, shopping, dejlige strande og spændende kulturelle oplevelser. Og så tager det ikke engang 7 timer at flyver derned! Emiraterne er ligeledes et oplagt stop på rejsen til f.eks. Australien, New Zealand eller Sydafrika.

Rejser i Jordan
Jordan emmer af mystik og historie. Besøg Petra, den fabelagtige oldtidsby, som er hugget ind i klipperne og sov som beduinerne i ørkenen under Wadi Rums åbne himmel. Jordan byder også på afslappende strandferie ved Det Røde Hav - eller fantastiske muligheder for en aktiv ferie, hvis man er mere til dykning, mountainbiking, ridning osv.

Rejser i Qatar
Qatar har glimrende vejr, endeløs ørken og ikke mindst den imponerende hovedstad Doha. På en rejse til Doha bliver I indlogeret på et af de luksuriøse hoteller, som byen er så kendt for. I kan opleve den fascinerende skyline, de imponerende byggeprojekter og ikke mindst traditionel arabisk kultur på markederne eller på det smukke museum for islamisk kunst.