Loading…

Guyana

Rejser til Guyana

Rejser til Guyana


På en rejse til dette fantastiske land er det de store natur- og kulturoplevelser, der er i centrum.

 

I det nordøstlige Sydamerika finder man det lille land Guyana, hvor nationalsproget hverken er spansk eller portugisisk, som i det meste af Sydamerika, men derimod engelsk. Landet består af 90% frodige regnskove og kalder på naturelskere, som kan klare, at overnatningerne til tider er lidt rustikke. 

 

Nedenfor ses et udbud af vores spændende rejser til Guyana. De kan som altid skræddersyes efter netop jeres behov.

Udvalgte rejseforslag i Guyana

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Guyana

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Guyana

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Om at rejse i Guyana

I det nordøstlige Sydamerika finder man det lille land Guyana, hvor nationalsproget hverken er spansk eller portugisisk, som i det meste af Sydamerika, men derimod engelsk. Landet kalder på naturelskere, som kan klare, at overnatningerne til tider er lidt rustikke. 


Se vores forslag til individuelle rejser i Guyana eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse. 


Jungleoplevelser i Guyana
Junglens naturlige vækkeur, abernes gennemskærende skrig, vækker én ved daggry fra selv den dybeste søvn. Oplevelsen af at være omgivet af junglen er på én gang både rolig og fordybende samtidig med, at et kor af insekter, fugle og pattedyr fletter sig sammen til et konstant larmende baggrundstæppe.

Stor biodiversitet
Guyana betyder "Vandets Land", og der er god grund til, at landet har fået tildelt dette navn. I den centrale regnskov giver mægtige, brune floder næring til regnskoven, der består af grønne nuancer og tæt vegetation, som de fleste af dyrene skjuler sig bag, men som de utrolige guider både kan se og dufte. De store, frodige områder bestående af regnskov og savanne har en høj biodiversitet og en meget interessant bestand af dyreliv.

Guyana for de fugleinteresserede
Især for de fugleinteresserede har Guyana noget af byde på med i alt 815 dokumenterede arter. Er man ikke fugleekspert, bliver man formentlig alligevel fascineret af nogle af de smukke og farverige fugle, der flyver gennem luften. Man kan blandt andet observere den orange klippehane, nationalfuglen hoatzin, den kæmpestore og sjældne harpy-ørn, farverige ara'er samt tukaner. Derudover er der dokumenteret 225 arter af pattedyr og 300 amfibie- og reptilarter.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Områder i Guyana

I Guyana er 90% af landet dækket af utrolig store og frodige regnskove, som er sporadisk beboet af indianersamfund. Midt i regnskovsområderne kan man flere steder finde åbne savanner, blandt andet Rupununi-savannen, der er rig på dyreliv og kun beboet af nogle få indianere.

 

Klik videre ind på de forskellige områder og bliv inspireret til hvad din rejse til Guyana skal indebære.

Den centrale regnskov

Regnskoven dækker 90 % af Guyanas areal, og disse store uberørte områder byder på frodig vegetation og et rigt dyreliv. Guyanas centrale regnskov favner især Pakaraima-bjergene og Iwokrama-skoven.Paka…
Læs mere
udsigt over regnskov

Guyanas kyst

Guyana er omgivet af Venezuela mod vest, Suriname mod øst og Brasilien mod syd. Mod nord finder man Guyanas kyststrækning, der blandt andet er kendt for de store havskildpadder, som kommer op på stran…
Læs mere
georgetown kanal

Rupununi savannen

Rupununi-savannen er et afbræk fra Guyanas kilometerlange regnskove. Her kan øjet vandre til horisonten og bjergene, men dermed ikke sagt at man ikke kan få jungleoplevelser i området. Man finder en g…
Læs mere
rupununi savanne