Loading…

Kør-selv rejser

Udforsk verdenen på egen hånd

Kør-selv rejser

Drømmer du om en rejse, hvor du eller familien kan tage det hele i jeres tempo og bruge tid på det i gerne vil se? For så er I kommet til det rigtige sted.

 

Hos Hannibal Travel byder vi på et stort antal af kør-selv ferier, hvor I netop selv styrer tempoet af jeres ferie. Vi sørger bare for at hjælpe jer på af sted og komme med ideer til, hvad i kan opleve på jeres tur. Alle vores rejser kan skræddersyes efter jeres behov og ønsker, så I får lige præcis den ferie i har ønsket jer. 

 

Tag f.eks. den legendariske Route 66 fra Chicago til Los Angeles. Denne rute  bringer jer gennem det ægte USA. Gennem spændende byer, prærie, sydstater, Grand Canyon og ud til vestkysten. Oplev traditionelle diners, fashionable shows i Las Vegas og lange støvede veje. I flere årtier var det Amerikas hovedfærdselsåre. I dag har større veje taget over, men stemningen er bevaret langs Route 66. Få en enestående USA-oplevelse.

 

Eller kør-selv gennem smukke Ecuador. Denne rundrejse er tiltænkt dem, der drømmer om at opleve Ecuador med lidt friere tøjler og i eget tempo det meste af tiden. Man starter med at udforske den smukke og historiske hovedstad Quito, hvorefter turen går ud i Amazon junglen. Når man kommer retur fra junglen venter en lejebil, som på det sidste stykke gennem højlandet ad Vulkanernes Boulevard giver frihed til at holde ind, gøre stop og tage de omveje der gør, at man oplever tingene helt på sin egen måde.

 

Find flere af vores kør-selv rejseforslag herunder eller kontakt os her for mere information om jeres næste store kør-selv eventyr.

Ingen destinationer fundet

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{hctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte rejseforslag

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}