Loading…

Familierejser

Tag hele familien med

Familierejser

Drømmer I om en rejse med hele familien, hvor aktiviteter, hygge og afslapning er i fokus? For så er I kommet til det rigtige sted. 

 

Hos Hannibal Travel tilbyder vi en lang række af rejser og destinationer for familier der gerne vil ud og opleve lidt mere. Alle rejser kan tilpasses efter hele flokkens behov og ønsker, så alle får lige præcis den ferie som de har ønsket sig. 

 

Tag f.eks. på familieferie i Peru, hvor kultur og samvær går hånd i hånd. Denne rejse er fyldt med indhold - men vi har selvfølgelig også indlagt både halve og hele dage, hvor I selv kan tilpasse dagen efter jeres ønsker. Vi sørger for alle transporter, overnatninger og de absolut vigtigste udflugter. I sørger for selv at fylde den resterende tid og og bare OPLEVE sammen - som familie.

Rejsen byder bl.a. på Machu Picchu, som er Inkaernes glemte by, som først blev genopdaget igen i 1911 - historien og synet tryllebinder både børn og voksne! Udover Machu Picchu venter verdens dybeste kløft, Colca Canyon. verdens højst beliggende naviger bare sø, Titicacasøen og naturligvis byen Cuzco.

Dette er rejsen for familien, som virkelig vil have en kultur- og naturrejse ud over det sædvanlige!

 

Eller hvis afslapning og strande er i fokus, så tag på badeferie med egen villa ved den caribiske kyst. For på denne rejse venter jer 13 nætter i en stor, luksuriøs villa med udsigt over havet ved Akumal. Villaerne kan fås i forskellige størrelser, så de passer til jer, uanset om I er en lille familie på ferie, eller om I er flere generationer afsted. Der er fuldt udstyret køkken og gasgrill, så man selv kan kaste sig ud i madlavningen, hvis man ikke gider gå til en af de nærliggende restauranter. Ønsker man en pause fra at slappe af ved poolen i liggestol eller hængekøje, følger der cykler med til villaerne, og det er også muligt at låne kajakker på stedet.

 

Find flere af vores rejser ud herunder eller kontakt os her for mere information om jeres næste store familierejse.

Ingen destinationer fundet

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{hctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}

Udvalgte rejseforslag

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{package.Price}}