Loading…

Mozambique

Udvalgte rejseforslag i Mozambique

{{package.Title}}

{{package.Teaser.trim() | limitTo: 100}}...

Varighed: {{ctrl.Duration(package, 'dage', 'nætter ', '/') }}

Priser fra: {{ctrl.FormatPrice(package.Price, 'Spørg på pris', 'kr')}}

Udvalgte udflugter i Mozambique

{{activity.CountryTitle}}

{{activity.Title}}

{{activity.Teaser}}

Udvalgte hoteller i Mozambique

{{hotel.CountryTitle}}

{{hotel.Title}}

{{hotel.Teaser}}

Læs mere

Rejser til Mozambique

Mozambique er eftertragtet blandt de turister, der ønsker en badeferie som afslutning på en rundrejse i f.eks. Sydafrika. I Mozambique er strandene stadig øde og uberørte, naturen er fantastisk, og den afrikanske afslappede atmosfære er til stede overalt - både på strandene og på de hyggelige hoteller og strandlodges. Især byen Vilanculos er ideel for en badeferie!

Hvis man ikke kun ønsker en daseferie, tilbyder Mozambique forskelige aktiviteter både i vand og på land. Både på de omkringliggende øer og på fastlandets mange flotte strande er der gode muligheder for snorkling og dykning i det smukke krystalklare vand, hvor man kan opleve delfiner, skildpadder, pukkelhvaler eller nogle af de 1200 arter af fisk.

Til lands er der et stort udvalg af nationalparker enten med savannens imponerende dyr eller med skovområder, som består af blandt andet baobabtræer eller febertræer. Mozambique har også en dyb regnskov, der først blev kendt i år 2005 af forskere, der ved hjælp af Google Earth var på udkig efter et område, der var egnet som bevaringsprojekt. I dén forbindelse opdagede de regnskoven på toppen af Mount Mabu.

Hvis man vil opleve noget af Mozambiques portugisiske historie, er hovedstaden Maputo bestemt et besøg værd. Hovedstaden har stadig bevaret meget af sin portugisiske charme, som både kan ses og høres i bybilledet. Portugisisk er det officielle sprog i Mozambique, men de indfødte taler også swahili, makhuwa og sena. Hvis man går en tur gennem byen, kan man derfor både høre det portugisiske sprog, imens man udforsker den gamle bydel med de smalle gader, markeder og historiske bygninger - og ikke mindst oplever nattelivet til lyden af jazz og latinske rytmer.

Vejret

{{city.City}} {{data.MonthDisplay}}
Dagstemperatur (°) {{data.Temperature}}
Nedbør (mm) {{data.Rainfall}}

Maputo

Maputo er hovedstaden i Mozambique. Området, hvor Maputo ligger, var i 1500-tallet kun en mindre fiskerlandsby. I 1781 etablerede portugiserne først et fort i fiskerlandsbyen, og sidenhen begyndte bye…
Læs mere

Vilanculos

Vilanculos er en kystby, der ligger ca. 700 km nord for Maputo. Selve byen ligger et par kilometer væk fra kysten, hvor de flotte sandstrande er ideelle for vandsport og solbadning. Ved kysten er der…
Læs mere